Booma Pasūtījuma Izgatavotu Maksājumu Saiti

w127946

€72.73

Jauns produkts

Laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam:

1. Labākās Cenas - Augstvērtīgs Audums, Uzlabotām Pielāgošanas Meistarību, Precīzus Mērījumus un Pilnīgu QC sistēmu. 2. Pasūtījuma Pakalpojums - Visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. Savlaicīgu Piegādi - Sūtījumu aptuveni 7-10 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4. Skriešanās, lai ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai uzzinātu vairāk.

Veikts pasākums

Mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. Krūtis = ___ cm/collas. 2. Vidukļa = ___ cm/collas. 3. Gurni = ___ cm/collas. 4. Augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas. 5. Dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas. 6. Ja jums ir kādas citas īpašas prasības, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Lūdzu, izlasiet norāda turpmāk rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Piezīmes:

A.Produkts nesatur nekādus piederumus, piemēram, cimdus, kāzu plīvuru vai apakšsvārki, cena ir par vienu kleitu tikai.B.Ietekmē daudzi faktori, piemēram, griešanas prasmes dažādu šuvēju, fotogrāfija, apgaismojums, kameras leņķi un dažādu elektronisko displeju, tur var būt nelielas atšķirības starp kleitu jūs saņemt un bildes iepriekš.Lūdzu atļaut dažas nelielas atšķirības, kas ir normāla parādība, jo mūsu kleitas ir atdarinājumi, paldies par jūsu laipnajiem izpratni.C.Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams.D.Mēs iesakām jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.Lūdzu, skatiet mērīšanas instrukcijām un mērīt sevi uzmanīgi.E.Kleitu var veikt Pielāgoto Izmēru, Krāsu, Dizainu.F.Visas kleitas nav noliktavā, ražošanas sākas pēc tam, kad pasūtījums ir apstiprināts.

Q: Apstrādes laiks un piegādes laiks?A: vispār, mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.Piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties.J: vai jūs Varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu?A: Jā, protams, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais.Q: Kā uz pasūtījuma šūtas kleitas?A: Jūs varat sūtīt mums bildes jūsu sapņu kleitas, mēs jums pateiks cenu, ja materiāli ir pieejami, tad jums maksājuma saites pēc jūsu apstiprinājuma.Q: Ko man darīt, ja tur ir kaut kas nepareizi ar kleitu?A: Lūdzu, pastāstiet mums, pirmkārt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Ja tā ir mūsu kļūda, mums būs par to atbildīga.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi vienu minūti.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, nedod mums negatīvas atsauksmes nekavējoties, lūdzu sazinieties ar mums, pirmkārt, nav svarīgi, kas notiek, Mēs uzskatām, ka mēs varam atrast labākais veids, kā atrisināt problēmu.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: somas soma reklāma, a02b 0200 k102 fanuc, 3d forma ģipša 50x50, somas skaistas meitenes, somas, mugursomas mazu, a93 displejs vertikāli, a034 spiediena slēdzis, alienware 2017. gada modelis, somas vannas sāls kājām

plus lieluma Standarta izmēru vai plus lieluma
Vienuma Tips Balles Kleitas
Godu Īpašu Gadījumu Kleitas
Modes Elements Vienkāršs
Iebūvēts Krūšturis
Modeļa Numurs 20M-110409
Materiāls Poliestera
Kleitas Garums Tējas Garums
Auduma Veids Tills
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Siluets A-LĪNIJAS
Zīmola Nosaukums Booma
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Izgriezums Strapless
Vilciens NAV
Kleitas Oficiāla Vakara Tērpi
Faktisko Attēlu
Jostasvietu Dabas
Apdare Plisēt
Piedurknes Stils Spageti Siksna
Krāsas Balta, Melna, Šampanieša, Rozā, Royal Blue, Custom krāsas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti