Melns Kari Lightsaber Metāla Zobenu Espadaes Lāzera 2019 Cosplay Zēna Rotaļlieta, Kas Mirgo Gaismas Bērni Āra Radošās Rotaļlietas

w12794

€40.84

-49.93

€90.77

-55 %

Jauns produkts

Melns Lightsaber Metāla Zobenu Espadaes Lāzera 2018 Cosplay Zēns Gril Rotaļlieta, Kas Mirgo Bērniem Dāvanu Gaismas Āra Radošās Rotaļlietas

Ja jūs pērkat vairāk par 2, sistēmas 5% atlaidi PAKETES IEKĻAUŠANU:

1 x rokturis

1 x zobenu ķermeņa

1 x USB uzlādes līnijas

1 x dekoratīvās likvidācijas jostas

1 x Sešas leņķa uzgriežņu 7 fonta

2 x rezerves skrūvgrieži

PRODUKTA PARAMETRS: Materiāli: Metāla(rokturi), pc(asmens) IZMĒRS: Rokturis 27cm.asmens 73cm,kopējais garums 100 cm Roktura krāsa: Sudraba, pelēka, melna, zelta, sarkana, zila.Lampas krāsa: Violets, sarkans, rozā, zaļā, zelta, baltā, zilā un zilā krāsā.Akumulatora kapacitāte: 1200mAh

Gaismas: Super spilgti LED lampas Uzlāde: USB ātrās uzlādes

1 .Rokturi un asmeni, var tikt pārvietota,Attēli demontāžas produktiem, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienesta darbiniekiem

2. Caurule ir ļoti spēcīgs un var izmantot cīņā.Ja caurule ir bojāta, jūs varat nopirkt to atpakaļ šeit.Produkti ir tehniskās apkopes punktiem asv un Austrālijā.

3. Kā spēlēt :

Ieslēdziet mašīna: īsi nospiediet taustiņu start (vibrāciju 1 pavājināšanās), ilgi, nospiediet un 4 sekundes, lai izslēgtu (vibrācijas 4 reizes).

Komutācijas gaismas režīms: pēc tam, kad boot, īsi nospiediet slēdzi gaismas efektu (1 vibrācijas pavājināšanās), pēc tam cikls.

Gaismas efekta režīmā un maiņu zobens: pēc iepakojuma atvēršanas, tās garums ir atbrīvoti 2 sekundes (2 vibrācijas), atverot vai aizverot zobenu modelis; pēc tam, kad pareizrakstība ir atvērti, gaiši touch ir vaļīgāk (1 reizes vibrācijas), un gaismas efektu zobens ir ieslēgts.

Apjoms vidusskola zemas slēdzis: pēc boot, nospiediet un 3 sekundes, lai sakratītu (vibrēt 3 reizes), ieslēdziet balss skaļi, vidējo un mazo pēc kārtas.

Augstu spilgtumu zemas gaismas slēdžu: pilna spilgtuma režīmā, zema un augsta gaismas efektivitāte spilgtuma maiņu.

3 komplekti skaņas efektus pārslēgšana: jo izslēgšanas valsts, ilgi, nospiediet un 2 sekundes, lai atbrīvotu (vibrāciju 2 reizes), savukārt, lai pārslēgtu skaņu efekti.

Izslēgt funkcija: shutdown valsts, nospiediet un 3 sekundes (3 reizes), ieslēgt vai aizvērtu muti.

FUNKCIJU APRAKSTS:

3 komplekti skaņas efekti: katram komplekts ir skaņas efektu slēdža mašīna, gaidīšanas režīmā (fonā) skaņas efektu, zobenu efektu, skaņas efektu, skaņas efektu, ieslēgšanas skaņas efektu, zemas jaudas skaņas efektu un maksas efektu...

Gaismas efekts: liesma režīmā, pilnībā spilgti režīms, augsta un zema spilgtuma regulu, elpošanas režīms, sirdsdarbība režīms, mirgošanas režīms, sprāgstvielu mirgojošā režīmā pareizrakstības zobens;

Skaļuma regulēšana un mikrofona režīmā: apjoms vidusskola zemu regulu, skaņas izslēgšanas funkciju;

Atmiņas funkcija: gaismas efektu atmiņas, skaņas efektu atmiņas;

Vibrācijas īpašu efektu: ieslēdziet mašīnu vibrācijas, pārslēgt vibrācijas.

Brīdinājums: Šis produkts ir LED gaismas rotaļlietas.Ilgu laiku tiešās redzamības, var ietekmēt jūsu redzi.

Kreiso un labo skrūves rokturis spals ir noteikta, un var būt pagriezta.

Skrūves rokturi tiek izmantoti, lai noteiktu iekšējo apdari.Bez demontāžas ir atļauts.

Likvidācijas jostas vajadzībām, kas vada sevi

Ja jūs pērkat 2 gabali, iesaku jums nopirkt savienotāji

SKAŅAS EFEKTU:

3 komplekti skaņu efekti, skaņas efektu slēdzi, skaņas efektu no gaidīšanas, skaņas efektu skaņu, skaņas efektu komutācijas gaismas efekta režīmā, zobenu spēkā, ieslēgšanas skaņas efektu zobenu gaismas efektu, skaņas efektu skaņas efektu, skaņas efektu bez mikrofona, skaņas efektu par zemu elektroenerģijas daudzums, skaņas efektu maksas.

7 REŽĪMI, GAISMAS EFEKTS:

Seko liesmas, visi spilgti (Qiang Guang), visi spilgti (Zhong Guang), visi spilgti (Di Guang), elpošana, sirdsdarbība, lampa.Īss noklikšķiniet uz, pāriet viens, 7 režīmi kārtas.

REĀLĀ LAIKA VIBRĀCIJA:

Ieslēdziet mašīna, vibrācija, viļņošanās vibrācijas, pārspējot vibrācijas, komutācijas vibrācijas.

ATMIŅAS FUNKCIJA:

Optiskā režīmā atmiņas; izvēlēties noteiktu gaismas režīmā, izslēgšana pēc restart, joprojām noklusējuma pēdējā izslēgšanas režīmā, pirms gaisma.

KLAUVĒT MIRGO:

Visi spilgtu modeļiem hit flash.

ZEMS ENERĢIJAS PADOMI:

Skaņas + scintilāciju uzvedne, 30 sekundēs automātiski izslēdzas.

Pēc sāknēšanas, gaidīšanas skaņas (vai fona skaņa) sākas, viļņu vai knock skaņas reālā laika sākuma, zobenu (vai zobena asmens) gaismas efektu liesmas režīms, gaismas touch (vibrāciju 1 pavājināšanās), varat pārslēgties uz režīmu standarta, savukārt, varat pārslēgties uz citiem transporta veidiem.

BRĪDINĀJUMS:

Šis produkts ir LED gaismas rotaļlietas.Ilgu laiku tiešās redzamības, var ietekmēt jūsu redzi.

Kreiso un labo skrūves rokturis spals ir noteikta, un var būt pagriezta.

Skrūves rokturi tiek izmantoti, lai noteiktu iekšējo apdari.Bez demontāžas ir atļauts.

ESIET UZMANĪGI:

1, visu laiku spēlēt nedrīkst pārsniegt ieteikto laiku. 7-12 gadus veci, 10 minūšu laikā; 13-17 gadu veci, 15 minūtes; 18 gadus vecs vai virs 20 minūtes.

2, šis produkts ir lightsaber, aksesuārus, rotaļlietas, elektroniskie izstrādājumi, iebūvēts, atkārtoti uzlādējams litija baterijas, kas nav ūdensizturīgs, kas nav saskarē ar ūdeni!

Tagi: bomba armijas bumba, valder lūkas lightsaber, rgb rotaļlietas, led neopixel, spieķi kara mantojums, tumši saber, zvaigžņu karu figur, lāzera rādāmkociņš jauda, lightsaber metāla kaujas, acu vairogs ar masku

Vecums > 14 gadiem
Dzimums Unisex
Modeļa Numurs NPL5001
Materiāls Metāla

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti