Cilected Violeta Saule Un Mēness Iespiests Dekoratīvs Gobelēns Sienas Karājas Indijas Hipiju Gobelēns Segu 148X200Cm Jogas Paklājiņš

w126567

€9.95

-3.32

€13.27

-25 %

Jauns produkts

Posteņa Nosaukums : Cilected Violeta Saule Un Mēness Iespiests Dekoratīvs Gobelēns Sienas Karājas Indijas Hipiju Gobelēns Segu 148X200Cm Jogas Paklājiņš

Audums: Poliesters

Iepakojumā : 1 gab.

Izmērs: 148x200cm (LengthxHeight)

Sezona : Visu Sezonu

Svars :350G

Iepakojums Saraksts : 1 gab/PVC Maiss

Pašlaik,jūs varat maksāt, izmantojot Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debitcard,WebMoney un bankas pārskaitījumu.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.grandtech.lv nākotnē.

Piegāde tiks izkārtotas pēc maksājuma panākt, lai mums,1-3 dienu laikā.Mēs būtu uzticamu uzņēmumu, lai mūsu klientiem, piemēram,"China Post","EMS","UPS"."DHL","FedEx".

Ja jums ir nepieciešams mainīt pārvadāšanas pakalpojumu,plesae sazināties ar mums,mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu jūsu prasības.

Mēs piedāvājam pakalpojumu, 12 stundu laikā,visiem ziņojums būs atbildēja pirmajā.Lūdzu, sazinieties ar Inbox meessage vai Tirgotājs vadītājs.Mēs pieņemam atgriešanās un kompensāciju, ja šīs preces ir kādi kvalitātes problēma.

Jebkuru ievedmuitas nodokļi, nodokļi & tarifi jūsu valstī nav ietverti postenī cenu vai piegādes maksa.Šie tarifi ir pircēja atbildība,tāpēc, lūdzu, pārbaudiet wirh jūsu vietējā muitas iestādē, lai apstiprinātu to, ko šīs papildu izmaksas būs.Brazīlijā klientiem,lūdzu, atstājiet mums savu CPF(Nodokļu maksātāja Kods), lai mums pēc tam, kad jūs, lai padarītu jūsu pasūtījuma procesu ātrāku.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, 4 vai 5 zvaigznes,un mēs zinām, ka tu esi saņēmis savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar šo objektu.Mēs darīsim tāpat!Ja ir kādas problēmas ar pirkumu,plese pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms aiziešanas atsauksmes vai darba strīdu,lai mēs varētu atrisināt šo jautājumu pozitīvi.Kā jūs varat iedomāties,jūsu labas atsauksmes ir vitāli svarīga, lai mūsu veiksme.

Tagi: taisnstūra gobelēns, mandala galvaskauss, mandala gobelēns, aizkaru mandala, mandala balts, gobelēns, mandala sienas, sky gobelēns, indijas sienas gobelēns, auduma sienas

Stils Sarža
Tīrīšanas Veids Mašīna Mazgājami
Modeļa Numurs TY195
Zīmola Nosaukums Cilected
Forma Taisnstūra
Modelis Tips Drukāt
Paklāju Pārdošanas Vairumtirdzniecības vai Mazumtirdzniecības
Technics IESPIESTS
raksts Saule un Mēness
Materiāls 100% Poliesters
Dizains IESPIESTS
Rāmis No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti