Automobiļu vispārējā uzglabāšanas kaste PU ādas bagāžnieka uzglabāšanas kaste glabāšanas soma locīšanas locīšanas automašīnas bagāžnieka finishingcar interjera aksesuāru

w124578

€12.26

Jauns produkts

Funkcijas:

Izgatavoti no augstas kvalitātes PU ādas, tas ir par skaistu izskatu un izcilu apdari.Tas ir ļoti izturīgs, nodiluma un skrāpējumiem.Plašs apakšā, nodrošina stabilitāti un izturību.

Salokāma Kosmosa Taupīšanas Dizains.Šī saliktas bagāžnieka organizators ailē tur savu auto, traucējumu-free un jūsu lietas labi organizēta.Tas ir ļoti viegli paplašināt un minūtes laikā jums ir gatavi, lai saglabātu jūsu lietas un pārtikas preces izkārtotām modes.Arī, Velcro siksnas turēt aizvērtā stāvoklī, kad to neizmanto.

Ūdensizturīgs, Viegli Tīrāma.Šī saliekams automašīnas bagāžnieka organizators ir izgatavotas no ūdensnecaurlaidīga materiāla un uztur jūsu vienumus labi aizsargāts pret šļakatām un mitruma.Tas ir ļoti viegli tīrīt, tikai noslaucīt to ar lupatu, un saņemt to tīru kā jauns.

Pasargā Jūsu Transportlīdzekļa Labi Organizēta, Kārtīgs Un Tīrs.Šī bagāžnieka organizators ir ļoti noderīgas, lai saglabātu jūsu dārgakmeņi glabāšanas vietas un ir piemērotas dažādiem transportlīdzekļiem viz.auto, sedans, SUV, kā arī citi āra un mājas lietošanai.

Mūsdienu Un Moderns neslīdoša Dizains.Viegli uzglabāt jūsu iepirkšanās preces, pārtikas preces u.c.un novērstu tos no ritošā šeit un tur, un pārvietojas pa visu stumbru.Aktuālās un locīšanas ir brīze.Tas ir ļoti noderīgs produkts, kas atbilst vajadzībām ikdienas dzīvi.

Specifikācijas:

Materiāls: PU

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Izmērs: S: Garums: 32.5 cm(12.79 it) ,Plaša: 30cm(11.81), un Augstu: 29cm(11.41 gadā)

M:Garums: 39cm(15.35) ,un Plašs: 30cm(11.81), un Augstu: 29cm(11.41 gadā)

L: Garums: 54cm(21.25) ,un Plašs: 30cm(11.81), un Augstu: 29cm(11.41 gadā)

Daudzums:1gab.

Piezīme:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas

2.Lūdzu atļaut 0-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

3.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst: (Bez mazumtirdzniecības iepakojumā)

1Pc x Automašīnas Bagāžnieka Uzglabāšanas Organizators

Tagi: leatt mx, bokseris ādas, leatt mtb, kaste siltuma, ileaf uzglabāšana, auto kausu, auto storag kaste, soma auto, elektriskie siltuma pusdienas kaste, ika uzglabāšana

Auto Stils
Feature5
Interjera Piederumi
Materiāla Tips PU Leathe
2. funkciju
3. funkciju
Līdzeklis 1
Auto piederumi
Featrue
Type1
Veids Bagāžnieka Kaste / Soma
Krāsa
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Type2
Type3
Izmērs 3
Piederumi
Izmērs 2
Izmērs 1
Uzpilde talkas
Feature4

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti