4000 mAh Bluetooth 5.0 Austiņas LED Displejs TWS Bezvadu Bluetooth Touch Austiņas Stereo IPx7 Ūdensizturīgs Earbuds par Smart tālruni

w124530

€20.06

-32.74

€52.80

-62 %

Jauns produkts

4000 mAh Bluetooth 5.0 Austiņas LED Displejs TWS Bezvadu Bluetooth Touch Austiņas Stereo IPx7 Ūdensizturīgs Earbuds par Smart tālruni

Iezīme

♪♫【 atsevišķiem enerģijas displejs earbuds un apmaksas gadījumā] aicina: L/R Bluetooth earbuds akumulatora atdalīt, LED displejs, dizains, tas tiks parādīts, cik daudz akumulatora atlikušo uzlādes bāzes, Ja liekot vērā gadījumā, jūs varat zināt, kad ir labākais laiks, lai maksas.

♪♫【 Līdz 90 stundas spēles laika, maksas, kā jums iet] aicina: iebūvēts 3000mAh akumulators uzlāde gadījumā, bezvadu earbuds varat spēlēt par 6.5 stundas uz vienu maksas, portatīvā lādētājs kaste papildināt var nodrošināt 90 stundas atskaņošanu.To var uzlādēt, automātiski, kad earbuds ir likts maksas gadījumā.Jūs varat iet jautri, neuztraucoties par akumulatora trūkumu, jūsu vajadzībām ir izpildītas no sākuma dienas līdz tās beigām.

♪♫ 【JAUNĀKO Bluetooth 5. 0 tehnoloģijas, viens-solis pārī] aicina: nodrošināt jūsu lielo pieredzi, ar ātru, stabilu un efektīvu pārsūtīšanu.Ņem kreiso un labo Bluetooth austiņas no maksas kastē, pēc tam "sky-bezmaksas", automātiski parādās uz jūsu viedtālruņa.Lai jūsu prātā atpūsties uz zvanus un mūziku, neuztraucoties par Audio atbirums.

♪♫ 【mājīgs fit] aicina: ergonomiskā paredzēti, lai ietilptu ērti ausīs par aktīvu dzīvesveidu,tws Stereo austiņas nāk ar trīs regulējamiem ausu kauss izmēru tiesības no kastes, jūs varat koncentrēties uz sasniegt jaunas virsotnes savā treniņu.

♪♫【IPX7 ūdensizturīgs] aicina: šie taisnība bezvadu earbuds pret bojājumiem no sviedriem vai lietus.Tas nav iegūt tādā veidā, kas bauda sportu, mūziku un sarunām.Ideāls fitnesa ceļo un utt.

Piezīme:

maksas lietā nav ūdensizturīgs.Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu kādu iemeslu dēļ, Lūdzu, nekautrējieties Sazināties ar mums jebkurā laikā.

Vairākas Krāsas Pieejamas

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Maksājuma

Alipay, Paypal, Bankas Pārskaitījums, Western Union, utt.

2. Piegāde

A. Kuģniecības Un Izsniegšana

Mēs veiksim dažādus kanālus, saskaņā ar preču īpašību transports .Tā var sasniegt vairāk nekā 200 valstīs un reģionos.Jo no dažādiem avotiem, laika uzskaites informācijas displejs nav vienādi.

Parasti, Pasta pakas, ir 1-4 dienu laikā, starptautiskajā kurjeru ir 1-2 dienas.Izsekošanas laiks tiks pagarināts.

B. Par Muitas Un Tarifu

Pasta sūtījumu parasti nerada tarifiem, bet, ņemot vērā dažādu valstu tiesību aktus muitas jomā, muitas formalitāšu laiks ir atšķirība, lūdzu, savlaicīgi sekošanas informāciju, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, ja nepieciešams.

Starptautiskie kurjera parasti rada tarifiem, lūdzu, saprast, vietējās muitas standartiem, lai izvairītos no muitas jautājumos, radīt produktu, atgriezt vai iznīcināt, ja nepieciešams, lūdzu, konsultējieties ar savu vietējo muitošanu uzņēmuma vai pārnēsāt informāciju uz vietējo muitošanu.

3. Kompensācija

Ja jūs atklājat mums ir nosūtīts uz nepareizu objektu, vai prece ir bojāta, lūdzu, sazinieties ar mums drīz mēs arī vai nu sniegt pareizo objektu, vai kompensācija jums ASAP.

Visi ekrāni ir marķēti tā, lūdzu, lūdzu, nav mēģināt, lai nosūtītu atpakaļ jūsu bojātu ekrānu.Mēs nepieņemam preces bez mūsu zīmogu.

Ļoti maz ticams, ka prece sasniedz jums kļūdains, tad mums būs vairāk nekā laimīgs, lai apmainītos ar to.

Par Atsauksmes

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,Lūdzu, atstāt "Pozitīvas Atsauksmes" un "5 Zvaigznes" par mums.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes mums ir ļoti svarīgi!

2.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu strīdu.

Tagi: 20000mah bankas jauda, bem bluetooth earbuds, austiņas ipx7, 50 mah akumulators, 4mm akumulators, bāzes earbuds, austiņu ipx7, 6000 mah akumulators, 20000mah portatīvo lādētāju, mi bluetooth earbuds

Paziņojums Bezvadu
Kodekiem Apt-X
Līnijas Garums 0Nonem
uzlāde akumulatora kaste 4000 mAh
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Austiņas spēļu laiks 7 Stundas
Skaļuma Kontrole
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Vadītāju Skaitu, 2
Jutība 110±4dBdB
Austiņu Akumulatora kapacitāte 60 mAh
Magnēta Tips Citi
Vocalism Princips Dinamiskās
Ar Mikrofonu
Earcups Tips Semi-open
Bezvadu
Kontaktdakšas Tips NAV
Earbuds ūdensnecaurlaidīgs līmenis IPX7 (dušas,Snorkeling,Lietus, sviedru)
Frekvenču Diapazons 100 - 20000Hz
Savienotāji NAV
Earbus Gaidīšanas 120 H
Uzlādes Metode Kabelis
Funkcijas Ūdensizturīgs
Ūdensizturīgs
Atbalsts APP No
Izturība 32ΩΩ
Modeļa Numurs TWS-X11
Stils Auss
Austiņu izmērs 85mm*53mm*33mm
Kopējie Harmoniskie Kropļojumi 0.5%
Zīmola Nosaukums YOUXIU
Austiņu Spilventiņi Materiāls Citi
Bezvadu Tips Bluetooth
Atslēga Touch
Bluetooth Versija 5.0
Vadītāja Diametrs 50mm
Vadības Pogas
Sertifikācija NAV

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti