Kokapstrādes Scribe Caurumu Lineāls Alumīnija Sakausējuma Līnijas Valdnieks 260mm T-formas Un Līnijas Mērīšanas Instruments, Lineāls

w124376

€14.25

-10.75

€25.00

-43 %

Jauns produkts

Kokapstrādes Scribe Caurumu Lineāls Alumīnija Sakausējuma Līnijas Valdnieks 260mm T-formas Un Līnijas Mērīšanas Instruments, Lineāls

Iezīmes: Labi veidots no alumīnija sakausējuma ar augstu cietību, nav viegli deformēt, izturīgs.

Skaidrs, skala padara to viegli darboties un lasīt.

Autonoma marķēšanas instrumenti, piemērots kokapstrādes un DIY koka entuziasti.

Izdarīt perfekti paralēlas līnijas katru reizi izmantojot šo lineālu.

Amats:šādi malas jūsu darbs gabals, lai atzīmētu perfekti novietots horizontāli vai vertikāli līnijas, mikro-naudas sodu marķēšanas caurumi un slots vieta jūsu atzīmēt tieši uz mērķi, padara kokapstrādes valdnieks ideāls līdzeklis, lai jums.

Viegli lietojams:Marķējums valdnieks ir precīza, daudzpusīga un viegli lietojams.Atrast caurumu, kas atbilst skalas, ievietojiet pildspalvu caurumā, un izdarīt vajadzīgo līnijas.

Alumīnija Sakausējuma Materiāls:tā ir nodilumizturīga, rūsas izturīgs un izturīgs.

Precīza:precīzu marķieri noteikumus, kas var palīdzēt jums izdarīt perfektu horizontālās līnijas, vienlaikus bīdot noteikumi, pa darba malu.

Specifikācijas:

Pēc izvēles izmērs: T160/T260

Iepakojuma Saraksts:

1 x T veida Valdnieks

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad maksāt pasūtījumu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu:

1. Postenis, kas tiks nosūtīts kā Reģistrēts pasta maisiem no Ķīnas vai ar Kurjeru vai Privāto Līniju.Mēs varam piegādāt izsekošanas skaits.

Postenis mazāk kā 2KG ir bezmaksas piegāde Ķīnas Gaisa Pasta noklusējuma.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzam izvēlēties citu Express piegādi.

2. Mēs kuģis veic pasūtījumu ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Jebkuram produktam, tiks pārbaudīta 100% pirms piegādes.

3. Mēs tikai sūtīt rīkojumi, kas apstiprina adreses.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza un aktuāla.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var būt ilgāks, ja preces pārbauda muitas.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums Asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes:

Tagi: vīrieši pasākums, modelis valdnieks, scribe rīks, kalkulators, lineāls, saules, deflektors mērīšana, valdnieks skola, profesionāls galdnieks valdnieks, scriber tērauda, measur rīks, Auto remonts rīks

Zīmola Nosaukums VAHIGCY
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
DIY Piederumi Kokapstrāde
Mērījumu Diapazons Citi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti