11Inch Mūsdienu Locīšanas Portatīvo Kosmosa Taupīšanas Ieejas Apavu Izkārnījumos Pouf Veranda Dīvāns lieku par paklāju tavām kājām Stendā Kraftpapīrs Displejs Krēsls

w123953

€36.16

Jauns produkts

11Inch Mūsdienu Locīšanas Portatīvo Kosmosa Taupīšanas Ieejas Apavu Izkārnījumos Pouf Veranda Dīvāns lieku par paklāju tavām kājām Stendā Kraftpapīrs Displejs Krēsls

Izmērs: H28*W16*T2.8cm Stiept Izmērs: H28cm*32cm

Materiāls: īpaša kraftpapīrs

Spilvena: balta āda

Krāsa: balta melna brūna sarkana

Neto Svars: 1.4 kg

Bruto Svars: 1.6 kg

Gultņu ietilpība: aptuveni 300 kg

Stiept attiecība: 1:50 Bez maksas: viens spilvens

Funkcijas:

1. KOSMOSA TAUPĪŠANA: Ar šo izturīga, salokāms papīrs, izkārnījumos, jums var būt vairāk krēsliem vai blakus galdiem mājās, ja jūs esat izklaides viesi, pusdienu vai ir nepieciešams vairāk vietas birojā.Tas ir salokāms, lai viegli uzglabāšanas un ir viegli transportēt.

2. AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS: eco draudzīgs papīrs, izkārnījumos ir izgatavotas no pulēta Kraftpapīrs, kas dod tai ir ilgs mūžs un tas var būt līdz 660 lbs (300 kg).Šūnveida struktūru, palielina izturību, vienlaikus padarot to viegli un ērti rokturi.

3. INTEGRĒTA MAGNĒTI: katrā galā ir 3 spēcīgi magnēti, kas saglabās sēdekļa atvērusies un gatavs lietošanai.Tas arī nāk ar maziem lentes, lai tie locīšanas dīvāns vietā.

4. RADOŠS DIZAINS: unikāls papīra krēsls aizņem modernu dekoru, lai galējās un vēl ir viegli uz acīm.Skaisti un minimālisma dizains skaisti izrotā jebkura mājās un ir lieliska dāvana draugiem un ģimeni.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Q: vai Ir kāds Izsekošanas Skaits mana preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to izsekošanas numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma statusu uz attiecīgā interneta vietnē.

Q: es nevaru atrast kopu, es gribu, kā to darīt?

A: Tas ir labi, jūs varat sazināties ar mani, es esmu priecīgs jums palīdzēt.

Q: es esmu tālākpārdevējs; es gribētu nopirkt daudz gabalu savus objektus, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Hi, paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, sūtīt īsziņu, lai ar mums, mēs sniegsim tev vislabāko cenu.Paldies par jūsu sadarbību!

Tagi: gulta dīvāns, ziemeļvalstu osmaņu, halcedons akmens, cool pro, pouf, dīvāns, krēsls, guļamistaba furnitur, pupu maiss, istabas augu plaukta, krēsls uzglabāšana

Izmērs 42*36cm
Stils Eiropa Un Amerika
Materiāls Koka
Īpaša Izmantošana Mājas Izkārnījumos & Osmaņu
Izskats Antikvariāts
Veids Dzīvojamās Istabas Mēbeles
Vispārēju Lietošanu Mājas Mēbeles
Salocīta

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti