Universālā 1 Din Auto Radio Auto Stereo, GPS Android Touch Ekrāns 1024*600 Galvas Vienības Četrkodolu Car Styling 7"Bluetooth, FM/AM Radio

w123691

€116.73

Jauns produkts

FUNKCIJAS un FUNKCIJAS Smart tālrunis savienojumu, Spogulis Saites ar dubulto kontroli Pilnībā, capacitive touch screen kontroles Būvēt Bluetooth, hands-free, katalogs, A2DP, lai tvaicējot tālruņa mūzikas radio. 7inch 1024*600 super augstas izšķirtspējas digitālo ekrānu Android 6.0 Sistēma 7 Krāsu LED apgaismojums 1.2 G Četrkodolu Būvēt WIFI Atpakaļskata kamera ievadi Iebūvēts 4*45W jaudas pastiprinātāju Veidot-AM/FM ar 30 iepriekš iestatītas stacijas Viena aizmugurējā USB/ viens priekšējais USB ieejas stūre kontrole 1 Priekšējā A/V ieejas 2CH aizmugures video izejas 2.1 CH aizmugures audio/sub izeja, Tālvadības pults Zīmols:Panlelo Tips:1-DIN Materiāls:Elektronikas Detaļas, Metāla, Plastmasas digitālo touchscreen Ekrāna:7 collu ekrāna izšķirtspēja:1024x600 PROCESORS, Mikroshēmas:Cortex A7 CPU Frekvenci.:1,2 GHz ATMIŅA: 1GB DDR3 FLASH (iekšējā Atmiņa):16 GB DVD Video Formāts:AVI, DAT, FLV, MKV, MOV, MP4, MPEG, OGM, RMVB, VOB, XVID Media Formāts:ASF, AVI, FLV, MKV, MOV, MP3, MP4, MPEG, RM, RMVB, VOB, WMV netwerk:WiFi OSD Valodas: Multi Spriegums: 14.4 V Iepakojuma Svars:2.2 kgIepakojuma izmērs (Lxbxh):28x10x24 cm / 11 x 3,9 x 9.4 collu Pakete ietver:

1 x Automašīnas Stereo

1 x Strāvas kabelis

1 x GPS antena

2 x Instalēšanas atslēga

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Piegāde

1.Mēs parasti kuģis 5 darba dienu laikā no saņemšanas noskaidroti maksājumu, un jūsu apstiprināja, kontaktinformāciju.

2. Mēs vienmēr kuģa, lai jūsu adresi, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir mērķi, kuru vēlaties objektam, lai iet.

3. Jebkuru brokeru pakalpojumi, muitas, un nodokļa maksājumiem, kas saistīti ar starptautiskiem sūtījumiem ir klienta atbildība, un nav tincluded mūsu piegādes izmaksas.

4. Bezmaksas piegāde preci, pārdevējs ir noslēguma zvanu.Pircējs var izvēlēties piegādes metodi, bet pārdevējs ir galīgo lēmumu par nosūtīšanas metodi.Pārdevējs var izvēlēties citu nosūtīšanas metodi.

Atpakaļ/ Kompensācija

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Pircējam ir pienākums, lai pārbaudītu sūtījumu rūpīgi pirms parakstīšanas gabalu.Kad paka ir parakstīts, pārdevējs domāju, pircējs ieguva preci, arī stāvoklī.

Ja nodrošinājums atrast paka tukša, pēc tam, kad tie parakstīti, Pārdevējs nav atbildīgs par to.Pārdod paradis atmaksā pircējam un paradis nosūtīt pircējam zemes gabalu.

Lai pircējs būtu jāpārbauda packge, pirms tos parakstīt un uzņemt packgage. (Ja pircējs atraduši iepakojums ir tukšs, lūdzu, atsakās parakstīt un, sazinieties ar mums.)

Garantijas laiks

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Pēc Tam, Kad Pakalpojums

1. Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums.

2. Bez komunikācijas, bet tikai atstāt negatīvu vērtējumu mūsu veikalā, mēs ieliekam šo pircējam par melnā saraksta, bez turpmākas pēc pakalpojumu.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv.

Tagi: 2 din komplekts, 2 din īpaša, 7 vienības vadītājs, centrālā multimediju, 1 din auto podofo, 1 din radio android, 7010b android, 2din auto radio mirrorlink, 2 din atskaņotājs ar gps, 4 din radio

Īpaša Iezīme Atbalsta Stūre Kontrole
Rezolūcija 1024 x 600
OSD Valodas Ķīniešu (Vienkāršotā)
Materiāla Tips Plastmasa/Metāls
Postenis Izmēra 178mm x 50mm
Digital Media Formāts mp4
Modeļa Nosaukums CT0013
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Operatīvā ATMIŅA 1G
Displeja Izmērs 7"
Operētājsistēmas Android 6.0 Sistēmas, Quad Core RK3188 1.6 GH
Īpašas Pazīmes Touch Screen
ROM 16.G
Postenis Svars 2kg
TF/Micro SD Slots 2
Zīmola Nosaukums Panlelo
Max Ārējā Atmiņa 32G
Din Viens Din
Out Power 4*45w
Izvietojumu In-Dash
Spriegums 12V
Interfeiss 2 USB

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti