Onever 5V 3.1 Dual USB Automašīnas Lādētājs 12-24V 2 Ports piepīpētāja Adapteris Ligzdas Sadalītājs ar Sprieguma LED Displejs Auto-stils

w12238

€7.59

-4.65

€12.24

-37 %

Jauns produkts

Onever 5V 3.1 Dual USB Automašīnas Lādētājs 12-24V 2 Ports piepīpētāja Adapteris Ligzdas Sadalītājs ar Sprieguma LED Displejs Auto-stils

Specifikācija: Nosaukums: LED Auto-lādētāja Krāsa: Melna Ieeja: DC12V~24V Jauda: DC5V-3.1(Pietiekami daudz) Automašīnu Vieglāku: 2 Ports, USB Ports: 2 Ports Materiāls: ABS Citi: LED displejs Iezīme: *100% brand new augstas kvalitātes *USB izejas milzīgu 3.1 norēķinu kopā ar.Ātrāks uzlādes ierīce. *LED displejs pašreizējo un Sprieguma *Divas pogas, lai kontrolētu cigarešu aizdedzinātāja slēdzi(On /Off) *Viegli uzstādīt un noņemt. *USB saskarnes maksas līdz 2 elektroniskās ierīces vienlaicīgi *Savietojams ar iPhone, Android un lielākā daļa citu viedtālruņu un digitālo produktu. *Vairāku iekšējo aizsardzību circutits, lai nodrošinātu drošu lietošanu Pakete ietver: 1x USB Automašīnas Lādētājs

USB Auto Cha

Cirette

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1)VISPASAULES PIEGĀDE.( www.grandtech.lv standarta piegāde ir ātra,es iesaku jums izvēlēties to )

2)Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Mēs nevaram mainīt šo adresi pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.Ja jūs vēlaties, lai mainīts,lūdzu atcelt šo rīkojumu, tad vietā, lai atkal ar jaunu adresi.Jūsu pasūtījums adresi jābūt angļu valodā.

4)attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5)DIENESTA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6)gadījumā, Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7) Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1)Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.

2)atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un jūsu tālruņa numurs.

3)Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.

4)Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

1)12 mēnešu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2)Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

3)Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv!

1)Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Ja jūs, piemēram, produkta,lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, atsauksmes,es dos jums atlaidi nākamajiem laikā.

2)Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite,tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

3)Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: auto termometrs sprieguma mērītājs, tiguan dual usb ports automašīnas lādētājs, benz cla, atmosfēras rcm, vpn, auto usb centrmezglu, onever vīriešiem, disku, usb zibatmiņas, stick usb, Sadalītājs 12v

Ieejas spriegums 10-19V
Izejas spriegums 5V
Vairākas Izejas Saskarne 2 Ar USB
Zīmola Nosaukums Onever

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti