Powerway 24 Caurumi CX30 Ultra Light Ciklo-Krusta Ceļa Disku Rumbas Straight Pull Priekšā 119g Black Red PHB-CX30 Priekšējā Rumba ar Bezmaksas QR

w119627

€51.30

-8.35

€59.65

-13 %

Jauns produkts

Powerway PHB-CX30 24 Caurumi CycloCross Disku Rumbas

Produkta Specifikācijas:

Priekšējā Rumba - PHB - CX30

Svars

119g

Runāja Caurumi

24

O. L. D.

100mm

Ass Materiāls

AL7075

F. T. F.

62mm

Krāsa

Melnā vai Sarkanā krāsā

Noslēgtā Gultņi

2

Platums

14

Nekustamā detalizētus attēlus no Salina

Iepakojums un Piegāde

Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde uz lielāko valstīm caur China Post Reģistrēta Gaisa Pastu vai ePacket .Parasti jūsu pakete var tikt piegādāta aptuveni 10-30 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas, izņemot gadījumus, daži galamērķa valstīm.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums neizdodas, lai saņemtu jūsu pakete, pirms atvēršanas strīdu.Tikmēr, ja ātrāk kuģniecības pārvadātāji ir nepieciešams, jums var būt nepieciešams maksāt papildus maksu par piegādi.

Pircēji, kuri sagaida, DHL vai FEDEX būt piegādes metodi, ir nepieciešams pārbaudīt, ja jūsu piegādes adrese atrodas attālā rajonā.Ja jā, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.Ja neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties ar mums vairāk informācijas.

Jūsu sūtījums tiks nosūtītas tiklīdz mēs varam pēc jūsu maksājumu iet cauri.Pielāgotus priekšmetus, tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku.Izsekošanas skaits tiks sniegta tiklīdz jūsu sūtījums ir nosūtīts.

Vērtējums un Atsauksmes

Mūsu veiksme ir atkarīga no mūsu klientu apmierinātība, tāpēc, pozitīvs reitings ir ļoti svarīgi, lai mums.

Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums risināt jebkuru problēmu.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm un pakalpojumiem, nevilcinieties, lai dotu mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm.

Tagi: cycl, rumbas powerway r51, powerway, velo rumbas ceļu, rumbas powerway r36, velosipēda ragu led, hub usb, novatec stūre, velosipēds flash, cx30 mazda

Svars 119g
Pozīcija PRIEKŠĀ
Rumbas Caurumu Skaits 24 caurumi
Bremzēšanas Sistēma Disku Bremzes
Runāja Caurums 20 - 28
krāsa Melnā vai Sarkanā krāsā
Zīmola Nosaukums Speedsafe
Kategorijas Gultņu Rumbas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Alumīnija Sakausējuma

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti