Triecienu absorbējoša Mount Bracket 360 Grādu Sporta Kamera ar Panorāmas Kameru Daļas DJI Mavic Pro Dūkoņa Piederumi

w117876

€8.74

Jauns produkts

Funkcijas:

.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

.Šī zemākā mount bracket ļauj kameru varat uzņemt panorāmas skats zem lidmašīnu bez obstrukcijas, bet tas ir nepieciešamais turiet vai atrastu kadru, lai atbalstītu turētājs, bet pacelties vai nolaisties.

.Snap Apvienotā projektēšana, bezmaksas noņemt vai uzstādīt, viegli nēsāt un ērti regulēt kameras pozīciju.

.Neto svars produkts ir par to, 65g, ir ļoti viegls, sniedz montāžas platforma kameru un samazina slodzi RC quadcopter, cik vien iespējams.

.Montāžas kronšteins nodrošina 360 grādu kamera un sporta kameru, kas ir 1/4 riekstu caurumu.

.Šī zemākā mount bracket ar triecienu absorbējošu materiālu, var samazināt vibrāciju pārvades un padara fotokameras fotografēšanas stabilāka.

Drošības Piezīme:

.Izmantojot šo zemāku mount jums, lūdzu, pievērsiet uzmanību padoms pole nedaudz uz priekšu, lai izvairītos no tā pretbloķēšanas redzējumu, kas radīs celšanās augstums pastāvīgi nosēšanās vai avārijas.

.Abu bezmaksas starplikas, kas tiek izmantoti, lai novērstu skrūves kamera daļa no kļūst mīksti; Jūs arī varat iegādāties produktus, piemēram, skrūvju līmi sevi, lai pastiprinātu saķeri skrūvi, aizsargātu kameru no krišanas.

.Tāpēc, ka panorāmas kameras ir dažādas, viena no otras, tas ir ieteicams, ka jūs varētu savākt produktu un atkļūdošanas rūpīgi kad kļūst to; Ja tas cieš no vibrācijas laikā atkļūdošanas procesu, jūs varat izmantot gumijas gredzenu noteikt valdes un fizelāžas stiprāk, un tad lidot parasti pēc stabilitātes.

.Iesācējiem nav ieteicama, lai mēģinātu 360 grādu panorāmas kamera, lūdzu, veltiet uzmanību pārkraušanas un izvēlies rūpīgi.

Specifikācijas:

.Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

.Materiāls: ABS

.Tehnoloģija: 3D Drukāšana

.Produkta Izmērs: 14*10*2cm

.Produkta Svars: 65g

.Iepakojuma Izmēri: 15*11*2.5 cm

.Iepakojuma Svars: 80 °

Iepakojuma Saturs:

2 x Savienojuma Plate

.4 x Amortizators Bumbu

.4 x Snap Kopīga

.1 x Skrūvgriezi

.1 x Turētājs

.1 x Skrūves

2 x Gasket

Tagi: fpv mount, rode šoks mount, izpūtēju dūkoņa, syma x8, dūkoņa gimbal mount, gimbal mount, dūkoņa gopro mount, regulējams motor mount, motora stiprinājums, dūkoņa mount

Saderīgs Dūkoņa Zīmols DJI
Zīmola Nosaukums RCMIYI

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti