3-in-1 korpuss Novājēšanu Massager Ultraskaņas Cavitation EMS Galvaniskās Infrasarkano Ultraskaņas Svara Zudums Lipo Anti Celulīta Tauku Deglis

w11320

€15.71

-6.1

€21.81

-27 %

Jauns produkts

Šis produkts ir skaistums ierīce, ko var izmantot, ķermeņa, rokām un kājām novājēšanu, ādas pievilkšanas, limfodrenāža, detox. 5 funkcijas ietver, izmantojot EMS bionisko pašreizējo noņemt liekos taukus jostasvietā un vēdera, roku, gurnu un kāju, ultraskaņas balināšanas funkciju, lai veicinātu vielmaiņu un izdalīt melanīna, kas uzkrājušās uz ādas, ultraskaņas svina-in funkciju, lai padarītu ādas kopšanas līdzekļos iesūcas ādā, kas var labu absorbcijas uztura, lai veicinātu asins cirkulāciju par stingrāku ādu, un infrasarkano funkciju, lai novērstu ķermeņa aizskar un aktivizēt histiocytes, lai novērstu novecošanos.Tātad, ko jūs gaida?Nepalaid garām tik lielisku iespēju.

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes materiāls ir vides, drošs, nav toksisks un nekaitīgs jūsu ādai.

2. 2 līmeņu ultraskaņas ietver zemu, gan augstu, kas ir ļoti viegli un ērti izmantot, un tas ir ieteicams, ka līmenis ir zems, var izmantot par vietu, ar tievu ādu un augsto līmeni, var izmantot par vietu, ar biezu ādu.

3. 4gab LED gaismas ārpus probe vadītājs nodrošina augstu izturību apgaismot par infrasarkano staru terapijas, uzticamu un drošu.

4. 5 līmeņus EMS spēks, jūs varat izvēlēties dažādu līmeņu saskaņā ar sevi.

5. 5 režīmi ir izvēles, kas ietver pieskaroties, masāža, mīcīt, utilizācijas un novājēšanu.

6. 5 funkcijas ietver, izmantojot EMS bionisko pašreizējo noņemt liekos taukus jostasvietā un vēdera, roku, gurnu un kāju, ultraskaņas balināšanas funkciju, lai veicinātu vielmaiņu un izdalīt melanīna, kas uzkrājušās uz ādas, ultraskaņas svina-in funkciju, lai padarītu ādas kopšanas līdzekļos iesūcas ādā, kas var labu absorbcijas uztura, lai veicinātu asins cirkulāciju par stingrāku ādu, un infrasarkano funkciju, lai novērstu ķermeņa aizskar un aktivizēt histiocytes, lai novērstu novecošanos.

7. Probe vadītājs pieņem augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas ir antioksidants, nodiluma izturīgas un izturīgas, un ar lielu kontakta virsmu, tas ir piemērots ķermeņa masāžai.

8. Ergonomisks dizains padara to vairāk viegli un ērti turēt.Šis produkts ir bez sildīšanas funkcija.

Lietošanas dažādas funkcijas:

1. Infrasarkano Funkciju,

Infrasarkano staru var iekļūt dziļi ādas un zemādas audos.Viļņa izveidota, ir ļoti tuvu vibrācijas biežums šūnas molekulas organismā, izmantojot rezonanses absorbcijas, berzi starp molekulu, kas ģenerē siltumu, tādējādi palielinot temperatūru dziļi zemādas audos un paātrina asinsriti.Kā rezultātā, tas var tīrīt atkritumu asinsvados, novērš ķermeņa aizskar un aktivizēt histiocytes, lai novērstu novecošanos.Tāpēc, infrasarkano staru var novērst un izārstēt ietekmi uz dažādām slimībām, kas izraisa sliktu asinsriti un mikro-asinsrites traucējumi.Tas ir arī izmanto, lai palīdzētu cilvēkiem ar artrītu un nestandarta vielmaiņu.

2. EMS

Pieņem principu, ka tas būs patērēt taukus, ja muskuļi ir vibrated, un pieņem periodiskas izmaiņas pašreizējā, izmantojot strāvas terapija vairākkārt, lai panāktu efektu svara zudums, masāžas un relaksējošas.Kad muskuļi ir satraukti ar zemas frekvences strāvas, tas izraisa muskuļu vibrāciju, ievērojot noteiktus amplitūdas.Kustību muskuļi, kas ir ne kontrolēt ar savu gribu sauc par pasīvo kustību.Ja šī kustība notiek organismā, dedzināšana enerģijas organismā ir aktīvāki.Šādos apstākļos, apjomu, ko patērē skābekli un atbrīvot no oglekļa dioksīda un ūdens var pieaugt par desmitiem reižu.Normālas kustības , muskuļu var patērēt 60-70 džoula enerģijas sekundē, bet ar augstas frekvences kustības, muskuļu var patērēt 3000-4000joule enerģijas sekundē.

3. Ultraskaņas Masāža

Ultraskaņas vibrācijas, kas var veicināt vielmaiņu, lai izdalīt melanīna, ka uzkrāto ādu, uzlabojot plankumi, ko izraisa saules apdegumu.Caur vibrāciju, padara ādas kopšanas līdzekļos iesūcas ādā, kas var labu absorbcijas uzturvielu.Tās karstumam, fizisko un ķīmisko vielu iedarbību var palielināt dziļa ādas temperatūra, kas var paātrināt vielmaiņu un uzlabot reģenerāciju tauku un evakuācijas audu atkritumi, remonts limfas un kapilāro asinsvadu, tādējādi veicinot ķermeņa novājēšanu.

Specifikācija:

Vienuma Tips: Ultraskaņas Ķermeņa Masieris

Materiāls: ABS

Postenis Krāsa: Kā Bildes Redzams

Plug: ES Kontaktdakšu, MUMS Spraudni(100-240V)(pēc Izvēles)

Spriegums: 100-240V

Postenis Lielums: Kā Bildes Redzams

Iepakojuma Svars: Apm. 654 g / 23.1 oz

Pakete Ietver:

1 * Galvenās Mašīna

1 * Adapteris

1 * Kabelis

4 * Elektrodu Spilventiņi

1 * Angļu Valodas Rokasgrāmata

Varbūt jums arī patīk

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Tagi: slim lipo mašīna, tauku freez, 2s lipo akumulators, cavit, cavit 40k, profesionālās cavitation, masāžas želeja pad, galvan spa, 6 1 cavitation lāzera lipo mašīna 2020, v sejas ems

Zīmola Nosaukums TMISHION
1. tipa Ultraskaņas Massager
Modeļa Numurs Ultraskaņas Ķermeņa Masieris
2. veids Body Slim Mašīna
Materiāls ABS + Nerūsējošā tērauda
Barošanas Avots EU
Functoin Novājēšanu, Zaudēt Svaru, Sadedzināt Taukus,Krūšu pacelšana
Funkcijas Ādas Savilkšanas
Veids 7 Skaistumkopšanas Mašīna
Garums approx. 19cm / 7.5inch
Iezīme ultraskaņas svara zudums,ādas kopšanai
6. tipa Ultraskaņas Massager
ultraskaņas 1MHz
5. tips Ultraskaņas Cavitation
izcelsmes vieta CN
Ražošanas process Mašīna
4. tips Tauku Noņemšanas Mašīna
Feature1 Zaudējumu Svara Anti Celulīta Tauku Deglis
Fotonu Cavitation EMS Ierīces Ultraskaņas EMS Ķermeni Slaidinoša Massager
3. veids Tauku Noņēmējs
Preču Kvalitātes Sertifikāciju CCC
Jauda 12W
Feature2 Galvaniskā Infrasarkano Ultraskaņas Terapija
Veids Sejas Mazgāšanas Birste
Izmērs as show

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti