Jauns
Pīlings-roll ar zaļās tējas farmstay īsta zaļā tēja dziļi skaidrs pīlinga želeja

Pīlings-roll ar zaļās tējas farmstay īsta zaļā tēja dziļi skaidrs pīlinga želeja

w113020

€5.29

Jauns produkts

Pīlings-strink, kas balstīta uz zaļo tēju ne tikai attīra ādu no liekā apūdeņošanas daļiņas raga slāni un citas virsmas netīrumus, bet arī lieliski tonizē to.Produkts nodrošina mīkstu un maigu pieskārienu un stimulē ādas atjaunošanos.

Ūdens rozā , kas ir Daļa no formulas, ir mīkstinošas īpašības.Pateicoties viņai, āda kļūst gluda un maiga uz tausti un iegūst labi koptu izskatu.

Zaļās tējas ekstrakts, kas Bagāti ar kofeīnu, kas ir stimulējoša ietekme uz ādu.Uzlabo vietējo asinsriti, tā piešķir ādai vienmērīgu toni un dziedē sejas krāsu.Zaļā tēja ir arī līdzsvarošanas īpašību dēļ.Tā lieliski cīnās pret iekaisumu un lieko tauku.

Raganu lazda ekstrakts Satur pretmikrobu vielas, kas kavēšanās augšanas un vairošanās slimības organismu.Apspiest viņu aktivitātes, гамамелис efektīvi novērš izskatu lekt.

Lietošanas metode : Saspiest plaukstu nepieciešamo summu gelu un uzklājiet uz iepriekš notīrītas, viegli mitras ādas.Izplatīt pa seju virsmas ar veikls masāžas kustības, izņemot apvidu ap acīm un lūpām.Masāža 2-3 minūtes.Ieteicams izmantot ne vairāk kā 1-2 reizes nedēļā.Nelietojiet uz bojātas ādas.

Tagi: farm stay seruma, kolagēna koreja, saimniecības palikt, krēms sejas korejiešu, kolagēns, korejas seruma, Serums, farmstay, sejas krēms, uzpildes matiem

NETO MASAS 100 ml
Veids Sejas Attīrītājs
Zīmola Nosaukums saimniecības palikt
Valstī/Reģionā Ražošana Dienvidkoreja
Dzimums Sieviete
Vienuma Tips Attīrītājs
Izcelsme KR(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti