AMVR OOM ap Galvu stiprināmas Siksnas, Gravitācijas Spiediena Balansa Spilvenu Ādas Putu Spilventiņu Oculus Meklējumos, Austiņas, Aksesuāri

w112487

€16.69

-4.17

€20.86

-19 %

Jauns produkts

Laipni lūgti mūsu veikalā.

Mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība.Ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.Ar Laba Vēlējumiem!

[Patentēts Dizainparaugs]Galvas Siksna Pad samazināt un līdzsvarot gravitācijas spiediena efektīvi.Galvas Siksna Pamatni veido trīs daļas, Galvas Atbalsts, Siksnas, Top Siksna Spilventiņu un Aizmugures Siksna Spilventiņu.Viņi var izmantot kopā vai atsevišķi.Viņi var fit lielākā daļa cilvēku galvas forma un ir ļoti ērti lietot.

[Premium Materiāls ]Izgatavota no premium PU Leather & Putu Spilvena, kas nodrošina vienmēr tīrīšanas virsmu un mīkstu saistīti sajūta.

[Viegli Izmantot un Tīrīt]Šie ap galvu stiprināmas siksnas pad ir izturīga, ar augstu viskozitāti sprādzes un ir ļoti viegli uzstādīt un lietot.Tīrīšana ir arī ļoti viegli un vienkārši, jums var tīrīt ar vieglu noslaucīt ar mitru drānu.

[Ērti Pieredzi]PU putas ir ļoti mīksta un piemērota kontūru vadītājs, kas dos jums ērtāku pieredzi, pat ja jūs valkā mašīnu uz ilgu laiku.

[Lūdzu, Ņemiet vērā]par Oculus Quest austiņas un Galvas turētājs nav JĀIEKĻAUJ !

Krāsa: melna

Materiāls: PU

Iepakojuma Saturs:

1 x Galvas Atbalsta Siksna

1 x Top Siksna Spilventiņu

1 x Aizmugures Siksna Spilventiņu

2 x Sprādzes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: lateksa bezmaksas apavi, par Oculus, amvr, aitādas seifs, acu operācija, 18 atmiņas kartes slots, maks, uz leju mētelis, vīriešu balts, displeja vr, kamera briļļu, lateksa kurpes

Materiāls PU
krāsa melns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums
Iezīme Viegli izmantot un tīrīt
Modeļa Numurs galvas siksna
Vienuma Tips Piekariņi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti