Sieviešu Lāzera Kosmētikas Soma Ūdensizturīgs Grims Gadījumā PVC Caurspīdīga Skaistumu Organizators Maisiņš Jelly Soma Make Up Modes Uzglabāšanas Kaste

w111445

€2.35

-1.92

€4.27

-44 %

Jauns produkts

Sieviešu Lāzera Kosmētikas Soma Ūdensizturīgs Grims Gadījumā PVC Caurspīdīga Skaistumu Organizators Maisiņš Jelly Soma Make Up Modes Uzglabāšanas Kaste

Kāds haoss jūsu galda ir!

Nav vieta, kur likt to?

Šeit es esmu!

Multi - funkciju soma

Ir arī radošs grims soma

Kosmētiskie līdzekļi tika izmantoti šaut

Liela jauda var turēt vairāk nekā 40 pildspalvas oh

Akvareļu zīmuļi vai āra ieskicējot pildspalvas var īstenot

Materiāls:TPU

Krāsa:Daudzkrāsains(Kā attēlā)

Stils:Fashion

Tips:Kosmētikas Somas & Gadījumos

Izmērs:apm 18 *9 *7.5 cm/ 22*11*8cm

Pakete Ietver

1pc Kosmētikas Soma

PIEZĪME

1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2.Dažādās ražošanas partijas numuru, produkta īpašības var nedaudz atšķirties.Ja jums prātā šo atšķirību, lūdzu, nopirkt uzmanīgi.

3.Sakarā ar dažādiem displeja uzstādījumi un gaisma, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā.

1.VISPASAULES PIEGĀDE.(Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3.Mēs Tikai Kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4.Tur varētu būt nedaudz atšķirīga krāsu,jo datora monitora iestatījumus.Attēli, kas ir par ur ir tikai atsaucei.

5.Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir Paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās,Tranzīta laiki var atšķirties,jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu atrodas 65 dienu laikā no maksājuma,Lūdzu, sazinieties ar mums,Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi,Mūsu mērķis ir klientu Apmierinātība.

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad tas saņemts,ja šo objektu savā īpašumā vairāk nekā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņu,nav Izņēmumi, kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pircējs un pārdevējs pusi.

2.Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,Konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un jūsu PO#.

3.Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju cenu summu, saņemot preces, tās sākotnējā stāvoklī un packaing ar visas detaļas un piederumi, kas iekļauti,pēc tam pircējs un pārdevējs atcelt darījuma, no www.grandtech.lv,VAI,jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece nav reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!atsauksmes ir ļoti svarīgi, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: soma mērkaķis, sieviešu krusta somas bezmaksas piegāde, make up, cosmet, pleca soma, plaknes pvc maiss, tumšs kosmētikas somas, arcyrlic grims, uzglabāšana, soma, durvju kosmētikas soma

Objektu Platums 8cm
Postenis Svars 56g
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Galvenais Materiāls Citi
Objekta Garumu 22CM
Stils Modes
Modeļa Numurs E590184
Modelis Tips Citi
Postenis Augstums 11cm
Materiāls TPU
Materiāla Sastāvs TPU
Izmērs 18/22cm*9/11cm*7.5/8cm
Forma Kaste
Veids Kosmētikas Somas & Gadījumos
krāsa Daudzkrāsains
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti