Broadlink RM4 mini con RM4C mini WiFi IS Universālā Viedās Tālvadības Smart Home Automation Darbs ar Google, Home, mini Alexa

w109049

€8.09

-3.47

€11.56

-30 %

Jauns produkts

Jauns produkts ieteikums

tālvadības caur sienu RF tālvadības ligzda ar nakts gaismas funkciju

WiFi IS RF tālvadības pults, Lai Broadlink RM4 mini strādāt ar Gaisa kondicionēšanas TV set-top box broadlink HTS2 kabelis alexa

Apraksts: Tas ir jaunākais ieradušies no Broadlink ,RM4 mini.Kas ir atjaunināta versija no RM3 mini.Šī Wifi IS tālvadības mērķis, smart tālvadības pults INFRASARKANO ierīču viedtālrunis.

Lūdzu, skatiet šeit

Cienījamais pircējs, ja jūs atradīsiet, ka preci, kuru vēlaties iegādāties, nevar izvēlēties, jūs varat grāmatzīmi šo saiti, vai arī sazinieties ar klientu servisu, un klientu servisa dos jums apmierinošu atbildi.

RM4C mini

Šis ir ievads, RM4c mini.

Lūdzu, ņemiet vērā starpību, un pašā starp RM4 mini un RM4c mini:

1) Dažādu marku, RM4 mini ir Broadlink, RM4c mini ir Bestcon (Bestcon ir sub-zīmols Broadlink) 2) Saikne ar HTS2 saprast, temperatūras un mitruma sensoru funkcija: RM4 mini var izmantot ar HTS2, bet RM4c mini nevar. 3) RM4 mini un RM4c mini izmantot to pašu PROGRAMMU, gan ir Broadlink. 4) Gan RM4 mini un RM4c mini varat uzzināt 99% IR tālvadības pults, tas ir tas pats.Rezumējot: Ja jums nav nepieciešams, lai saikne ar HTS2, tad jūs varat iegādāties RM4c mini.Ja jūs vēlaties, lai saprastu, temperatūras un mitruma sensoru funkcija, tad jums ir nepieciešams iegādāties RM4 mini un HTS2. Šie produkti ir pieejami mūsu veikalā.

Ja jums ir nepieciešams, RM4 mini un HTS2, jūs varat iegādāties RM4c mini un HTS2 tieši, un man būs uzlabot, lai RM4 mini un HTS2, lai jūs par brīvu.

Jauns produkts RM4C pro ievads

Funkcijas • Universālā IS kontroles mājas ierīcēm, tostarp TV, Gaisa kondicionētājs, TV pierīces un tā tālāk • Atbalsta Wi-Fi/3G/4G kontrole • Kontrolēt 433MHz bezvadu ierīces • Ar vienu pogu auto maču IS kods • Manuālā mācību IS kods / Cloud IS atjauninājuma kods • Mākonis Aircon templates / Lietotāja definētas veidnes • Plānots taimeri • Powered by FastCon • Strādā ar Alexa/Google Palīgs •BestCon RM4C pro nevar izmantot ar HTS2.

Tagi: broadlink mini rm4, smart home, gudrās mājas automatizācijas, chrome avārija, multi smart plug, infrasarkanā kontrole, broadlink rm4, mijia, BestCon, broadlink

Gaidīšanas Jauda ≤0.69 W
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kontroles Kanāli 12 Kanālu & Augšu
Infrasarkano staru diapazonā ≤8m (Tipisks)
alexia automatizēti Smart Mājas Komplekts
Wi-Fi Frekvenču 2.4 g IEEE802.11g/b/n
Strāvas Padeve DC 5V 1A USB
Izmērs mini Remote
Valsts Montāža Ready-to-Go
Pieteikums mājas automatizācijas
Gyro INFRASARKANO staru Tālvadības pults
Modeļa Numurs RM4 mini
Zīmola Nosaukums broadlink
Mēroga 1
smart maison intelligente
Karstā spānija hogar inteligente
Max Ātrums Smart Tālvadības Pults
alexa inteligentnego domu
Materiāls ABS, Metāla
Funkcijas Slots
Sertifikācija CE, ROHS
Jaunu programmu broadlink
Operāciju Sistēmas IOS 9.0 un Android 5.0 iepriekš
Balss vadība Jā balss vadība
Kontaktdakšas Tips ES Plug
ir broadlink is
Infrasarkano Staru Frekvences 38khz
Tālvadības Pults smart infrasarkano staru tālvadības pults

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti