EZ V Sistēma, Pastāvīgais Grims, Tattoo Kasetnes Adatu Uzacu acu zīmulis Lūpu Microblading par PMU & SMP Rotācijas Mašīnas, 20 GAB./Kastē

w105959

€13.12

-0.69

€13.81

-4 %

Jauns produkts

EZ® V-Sistēmas SMP & PMU Kasetnes Adatu

Izstrādājis EZ Tetovēšana ar unikālu stilu stabilizēšanas sistēma, kas paredzēta, permanentais Make-Up (PMU) un Tetovējums lietošanas mērķim.Ideāli piemērots mikropigmentācijas & pastāvīgais grims(uzacis, eyelinver, lūpas, Microblading, neliels gabals tetovējums un matu tattoo-Galvas)

Der lielākā daļa standarta pastāvīgu aplauzums cartridgemachines

V sistēma

Gumijas Membrānu & Precīzas Pozicionēšanas Sistēma Aprīkots ar V-Sistēmu, V-Izvēlieties Kasetnes funkcijas, izmantojot augstas precizitātes pozicionēšanas sistēma un gumijas membrānu, lai radītu ārkārtējas darbības tetovēšanas. (V Sistēma) Tas līdzsvaro spriedzi membrānu iesniegt gluda un optimālu piesātinājumu uz ādas katru hitting. (Elastīgas Membrānas) V-Izvēlieties ekskluzīvas precīzas pozicionēšanas sistēmu, kas izolē vibrācijas adatu pievienotās precizitāti, lai izveidotu precīzu kustību un uzdot precīzu pikseļu tā, kā jūs vēlaties. (Precīzas Pozicionēšanas Sistēma) Atklāt izsmalcinātu tetovējums ar V-Izvēlieties.

Tintes Plūsmu Attīstību

ar V sistēmu, iespējamo tintes šļakatām problēma, ir 75% samazina un jauno (visu kārta) kasetnes korpusa dizains nodrošina papildu 20% tintes uzglabāšanas.Plus, rafinētas padomus, pastiprinātas par tintes dispersijas, lai optimizētu piesātinājumu uz ādas.Vairāk tinte iet uz ādu un mazāk tintes, kas tiek izšķērdēta.

Jaunu Outshape

-Brut Zelta Kasetne Gadījumos Izgreznot greznību ar eleganta, zelta apdari, kas ir pārliecināts, ka kasetnes ir izgatavoti izsmalcināti. --Ergonomisks Roktura Dizains V-Izvēlieties kasetnes funkcija ergonomisks roktura dizains patronu čaulas.Tas ļauj jums, lai pārslēgtos starp kasetnes viegli, droši un ātri. --Estētisko V Forma Kārtridžs Ikonu V formas tiek cirsts uz kasetnes korpusa, lai radītu estētisku V-sistēmas parakstu.

Tagi: lūpu spīdums, bīskaps rotācijas tetovējums, materiāls tetovējums, soma pmu, pagaidu tetovējums, uzacu želeja, cilvēki adatas, strāvas padeve maza, ķēdes vīriešu sudraba, ez akciju wifi

Daudzums 20 gab./kastē
Iezīme 2 Tintes Plūsmu Attīstību
LIETOTA Permanentais Make-Up (PMU)
Preces nosaukums EZ V-Sistēma SPM &PMU Kasetnes Adatu
Zīmola Nosaukums EZ
Materiāls Ķirurģiska Nerūsējošā Tērauda un Medicīnas pakāpes plastmasas
Līdzeklis 1 Gumijas Membrānu & Precīzas Pozicionēšanas Sistēma
Funkcija 3 Jaunu Outshape --Brut Zelta Kasetne Gadījumos
Veids Tetovējums Adatas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs VC-PMU

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti