Yunmai Ūdensizturīgs Lukturu XML T6 COB LED Lukturis Zoomable Galvas Lukturis Lukturis LED Kabatas Lukturītis Medību un Zvejas Riteņbraukšana

w104707

€6.92

-7.21

€14.13

-51 %

Jauns produkts

Zīmols: yunmai 100% New Gaiši Krāsa: Balta Spuldze Daudzums: 1*XML-T6+COB Led Nepieciešams Jauda: 2*18650 Akumulatoru Switch Veids: Nospiediet Tālummaiņas:jā,Mehānisko Tālummaiņu, 4 Režīmi: (T6 gaismas,COB gaismas,T6+COB gaismas,T6+COB Strobe) Spilgtums: max 10000 lūmeni Ūdensizturīgs: Jā,dzīve ūdensizturīgs Materiāls: Alumīnija Sakausējuma Svars: 160 g Izmērs: 83*37*58 mm Piemērots: Pārgājieni,kempings,makšķerēšana,darba,medību,utt Paketes Saraksts Pakete 1: 1*Lukturis (bez akumulatora,nav lādētāja) Iepakojums 2:1*Lukturis+2*18650 Akumulatoru (bez lādētāja) Iepakojums 3:1*Lukturis+2*18650 Akumulatora+USB Līnija+ASV/ES/AU/AK Sienas Lādētājs Adapteris Pakete 4:1*Lukturis+2*18650 Akumulatora+USB Līnija+ASV/ES/AU/AK Sienas Lādētājs Adapteris+Plastmasas Dāvanu Kastē Mums uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi !Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem! 1) Mēs pieņemam Alipay,Paypal.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu process, vai DARĪJUMA . 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums.Bet jums ir jāpabeidz 3 dienu laikā, vai www.grandtech.lv būs colse Darījumu.

1.Ja goodsyou saņēma kvalitātes problēmas.Jums ir 7 dienas, lai sazināties ar mums.Lūdzu, nosūtiet atpakaļ uz zemes gabala atrodas 30days pēc tam, kad esam pārbaudīts.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.BEZ IZŅĒMUMIEM! 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu Pirkuma Pasūtījuma Numurs.Lūdzu, pierakstiet visu informāciju, papīra gabals,un nodot to paku.Paldies! 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.Vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv Garantija Mēs orderi, tās produktiem, uz vienu gadu personas pircējam un divus gadus, "vairumtirgotājs,no dienas, kad sūtījums, "mēs salabot vai aizstāt šādu preci vai tās daļu, kas, pēc pārbaudes, vai jebkura veida apstiprinājumu ar mums, ir konstatēts, ka trūkumi, materiālu vai ražošanas defektu.Kā nosacījums pienākums mums salabot vai aizstāt šādu produktu, tas ir jāatdod atpakaļ, lai mums kopā ar proof-of-iegādāties pietiekami, lai mums Visiem pārskatiem jābūt kopā ar rakstisku paziņojumu, kurā norādīts vārds, uzvārds, adrese un dienas telefona numurs, īpašnieks, kopā ar īsu aprakstu par jebkuru apgalvoja defektiem.Daļas vai produkts, par kuru nomaiņa ir kļūt īpašumu no mums, Izņemot gadījumu, kad dažādu Pušu vienošanās, klients ir atbildīgs par atdošanu atpakaļ transportēšanas izmaksas un apdrošināšanu, un mēs sedz transportēšanas izmaksas un apdrošināšanu no mūsu uzņēmuma uz klientu.Mēs saprātīgas pūles, lai salabot vai nomainīt jebkuru piederumu, uz ko attiecas šī garantija trīsdesmit dienu laikā no tā saņemšanas dienas.Gadījumā, ja remonts vai nomaiņa prasa vairāk kā trīsdesmit dienas,mēs paziņo klientam attiecīgi.Mēs paturam tiesības aizvietot jebkuru produktu, kas ir bijusi pārtraukta no savu produktu līniju ar jaunu produktu salīdzināmo vērtību un funkciju Mēs paturam tiesības mainīt vai pārtraukt bez iepriekšēja brīdinājuma, lai saviem klientiem, jebkura modeļa vai stila produktiem.Ja garantijas rodas problēmas, vai, ja jums nepieciešama palīdzība, izmantojot savu piederumu, lūdzu, sazinieties ar mums atsevišķi.

Tagi: xml t6 cob led, galvas lampas, lukturis jaudas, Gyroball, xiaomi yunmai, lukturu zivis, muqgew xml t6 cob led, lukturis led, mēroga smart yunmai, lukturis t6

Zīmola Nosaukums YUNMAI
Nosaukums galvas lampas led
Gaismas Avots led
Akumulators 18650 uzlādējams akumulators
Modeļa Numurs 7403-1
Modelis LED Krelles T6
Vienuma Tips Galvenie lukturi
Jauda 20w
Baterijas Tips Litija Metāla
Mērķis kempings,darba,pārgājieni,makšķerēšana un medības
Ūdensizturīgs
Posteņa Nosaukums lukturis usb
Staru Leņķis 60°
Slēdzis Režīmu Augsta/Vidējā/Zemā
Sertifikācija ce

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti