Dawapara Sieviešu Elegants Matu Barrettes Sudrabaini Paštaisītas Matu Nūju Piederumi Sudrabaini Zeltainiem Matiem Klipu

w104580

€2.85

-1.23

€4.08

-30 %

Jauns produkts

Firmas Nosaukums:Dawapara

Dawapara 2018 Jaunas Sievietes, Vai Meitenes, Elegants Matu Barrettes Sudraba Roku Darbs Matu Nūju Piederumi Sudraba Matu Klipu Zelta Matadatas

Materiāls:Cinka Sakausējums

Krāsa:Antīka Sudraba/Zelta

Izmērs:24*79mm

Svars:19.70 g

Dropshipping:Jā

Pielāgot:Jā

1.Q:kādas rotaslietas lielums ir?

A:visi mūsu preces ir izmēra aprakstā detaļas.jūs varat pārbaudīt, ja jums ir piemērots tieši jums .

2.J:kad es varu saņemt iepakojuma pēc tam, kad maksājumu?

A:standarta dienests pieņem par 16-35 darba dienu laikā.paātrināta dienests pieņem about3-15 darba dienas.atkarīgs no galamērķa un objektīvu faktoru.tas var aizņemt vairākas reizes, līdz 35-90days

3.Q:man joprojām nav saņēmis priekšmetus, pēc 35 dienām ,ko man darīt?

A:starptautisko pārvadājumu nepieciešams vairāk laika ,lūdzu, pagaidiet dažas dienas, līdz 60.,ja jums vēl nav saņemt paketes ,lūdzu, sazinieties ar mums, mēs piedāvājam pilnu kompensāciju bez attaisnojuma.

4.Q:es varu saņemt preci lauzītā, ko man darīt?

A:katru posteni ir labi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, lai gan mēs pildīta, labi, tā joprojām nevar izvairīties, jo neapstrādātu nododot kuģniecības darbinieks.šajā gadījumā, lūdzu, sazinieties ar mums un ļaujiet man zināt, cik daudz daudzuma, šķembas un piedāvā mums attēlu, mēs jums atmaksāsim vai sūtīt vēlreiz, lai jums.

5.Q:ko es saņēmu, ir atšķirīgs no attēla, kas ir noticis?

A:mēs esam daudz, daudz pasūtījumu, katru dienu, dažkārt mums būs šīs kļūdas.tātad, šeit ir ļoti žēl, lai jums nepatikšanas.bet arī sazināties ar mums brīvi, mēs nosūtīt to uzreiz, bez jebkādiem attaisnojumu.tiešām ļoti ceru, ka nedod mums strīdu vai negatīvas atsauksmes.galu galā ,visi pasūtījumi tiek nosūtīti pa roku darbs ar mūsu darba ņēmējs, tāpēc ceru, ka var mums dot iespēju pareizs.paldies par jūsu sapratni, ļoti daudz.

Prece tiks nosūtīti within2-3 dienas pēc pilna maksājuma apmērā.Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs to pārbaudīsim un atrisināt to jums drīz, mēs atbildēsim jūsu pasta 24 stundu laikā normāli.Dažreiz ir nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalē vai brīvdienās, Dažādas kuģniecības metode dažādos dienu laikā, lai piegāde objektu, ja jums vietu pasūtījumu jūs varat izvēlēties, labākais veids, lai jūs.

Visu piecu zvaigžņu atsauksmes ir ļoti svarīgi, un mums ir nepieciešams, pircējam atstāt mums pieczvaigžņu un dalīties ar jūsu iepirkšanās pieredzi, manā veikalā.

Kad esat saņēmis paketes un visas lietas ir labas , vēlas jūs varat ņemt minūtes atstāt mums atsauksmi.

Ja jūs varat uzņemt fotoattēlu, par objektu, jūs saņemt un atstāt mums atsauksmi, tas būs ļoti jauki, lai citi klienti, lai veiktu izvēli.

Ja ir kāda problēma ar rīkojumu vai priekšmetus ,lūdzu, nosūtiet mums ziņu, lai pēc pārdošanas pakalpojumus, pirms jūs atstāt atsauksmes.

Tagi: saspraudes metāla matu klipu, matu stick koka, klipu matiem, zālamana talismans, matu metāla nūju, ķīnas matu stick, matadatu stick, āfrikas matu kaklasaiti, clipper matu metāla klipsi, kulons viking

Metālu Tips cinka Sakausējums
Sods vai Modes Modes
Vienuma Tips Hairwear
Stils Moderns
Veids Hairgrips
Formas\raksts Dzīvnieku
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Metāla
Zīmola Nosaukums Dawapara
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs HCLIP10029

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti