Jauns
HTD3M Laiks trīsi 24 Zobi 8mm Urbumu 9mm Platums Jostas,2gab/daudz.

HTD3M Laiks trīsi 24 Zobi 8mm Urbumu 9mm Platums Jostas,2gab/daudz.

w103956

€3.68

Jauns produkts

Iepirkšanās Padomus:

1.Mums ir veltīti pārdod dažādu veidu sastāvdaļu.Tādas, piemēram, laika skriemeļi,laika jostas,lineārie gultņi,lodīšu gultņi,elektronika,motori,instrumenti,dažāda veida 3D printeri detaļu un tā tālāk.

2.Ja jums ir nepieciešams vairāk komponentiem,lūdzu, sazinieties ar mums piedāvās vairāk atlaides.

3.Ja jūs vēlaties dažas sastāvdaļas, pielāgot,lūdzu, sazinieties ar mums pārāk!

4.Ja jums patīk mūsu veikals,Lūdzu, saglabāt to.

5.Parādīt mums screenshot, kas ir par pierādījumu, jūsu kolekcijai, mēs piedāvās dažas atlaides.

6.Ja ir dažas problēmas( tostarp: daudzums,kvalitāte,trūkst un tā tālāk), par mūsu tirdzniecību,lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams,mēs piedāvājam jums labs veids, lai atrisinātu mūsu problēmas.

7.Mums patīk palīdzēt izgudrotājiem, lai padarītu sastāvdaļas, kas jums nepieciešams.Pat tad, jums ir nepieciešams tikai 1 testu!

8.Mēs pastāvīgi atjaunināt sastāvdaļas ikdienas! 3M Trīsi

Zobu Profils: HTD 3M Kārta Zobu

Augstums: 3mm

Zobu Skaits: 24

Pārnesumu Platums: 10mm

Urbuma diametrs: 5mm, 6.35 mm, 8mm vai 12mm.Par 5mm nema17 mehānisko vārpstas vai nema23 stepper 6.35 mm vārpstas, 12mm, lai vērsta nema23.

4gab skrūves tiks nosūtīta kopā!

Uz 10 skriemeļi tiks nosūtīts ar 1 atslēgu.

Sūtījumu :

. Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim tas ems 10 dienu laikā onc e jūsu maksājumu ir pabeigta, izņemot dažus objektus, kas rada laiku, sarakstu, kas veic speciālas un Ķīniešu tradicionālās brīvdienas.

. Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu preces ir pārbaudīti.

. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, brokeru pakalpojumiem, nodokļiem utt., un ievedmuitas nodokļi, kas no savas valsts.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

. Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Paldies par jūsu sapratni.

Ienākumi :

. Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.

. Pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja preces ir bojāta vai pazaudēta laikā atgriezties, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumiem, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

. Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Garantijas Un Apkopes :

. Mēs piedāvājam 1 mēnesis bez maksas nomaiņa.Pircēji var pieprasīt nomaiņu 15 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu vienumus.

. Pircēju vajadzētu atgriezties posteņu sākotnējo nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

. Mēs piedāvājam arī 12 mēnešu bezmaksas uzturēšanu.Pircēju vajadzētu atgriezties posteņu sākotnējo nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu jāsedz izmaksas par daļu aizstāj.

. Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Atsauksmes :

. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Vairāk preces " saites, kas jums var patikt!!!GT2-6 Jostas:

GT2-3.5 drošības Jostas:

GT2 Laiks Skriemeļi:

Idler Skriemeļi:

Ja jums ir nepieciešams, citiem,lūdzu, sazinieties ar mums.

Skype:greenlin119

Whatsapp:008613861797589

Domā, jūsu pārlūkam!

Tagi: 24 zobi, 10mm urbuma trīsi, 15mm trīsi, 12mm trīsi, 3m trīsi, 20mm pārnesums, htd3m, cnc trīsi, 3m jostas, htd3m trīsi

Jostas Platums 9mm
Modeļa Numurs htd3m
Veids Laiks
urbumu 8mm
Zobi 24T
Materiāls SAKAUSĒJUMA
Zīmola Nosaukums sastāvdaļas pētnieki

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti