Cietā 925 Sterling Sudraba Zaļas Acis Leopard Aproces Pirksta Gredzenu, Bruģēts AAA Zircon Panther Dzīvnieku Gredzenu Sieviešu Kāzu Rotaslietas

w101197

€23.94

-3.26

€27.20

-11 %

Jauns produkts

AAA Kvalitātes Luksusa 925 Sudraba Auskaru Kāzu Rotaslietas

100% Brand New

Valkā Iespēja: Kāzu / Iesaistīšanās / Jubilejas / Ieteikt

Dāvana: draudzene / Sieva / Mamma

Piemērots: Jauniešiem un Termiņu sieviete gan

Cena ir par VIENU GABALU PIRKSTU GREDZENS

Piegāde:

1,Jūsu pasūtījums tiks iesaiņotas drošības un piegāde ietvaros 24 stundām pēc tam, kad saņemt savu skaidrs maksājumu.

2,Ja jūsu pasūtījuma svars ir virs 2.0 kg, tas tiks nosūtīts pa ChinaPost paku vai HK paku, kas tikai ņem 7-15days, lai sasniegtu jums.Vai, ja jums ir nepieciešams, mēs arī var nosūtīt, izmantojot DHL,FEDEX,UPS utt., tas var aizņemt aptuveni 4-7days, lai sasniegtu jums.

3,Pls, ņemiet vērā, dažādās valstīs ir dažādas importa un eksporta muitas nodevām, mēs neesam pazīstami ar savu valsti polity.Tāpēc mēs neesam atbildīgi par maksu, kas rodas transportēšanas procesā.

4,Mēs arī neesam iepazinušies ar jūsu valsts importē politiku.Tātad, ja kāds vienums var būt importētas uz savu valsti, vai jums nav, ir atļauts importēt šāda veida objektus, mēs nebūsim atbildīgi par jebkādām maksām, tostarp atgriešanās kuģniecības izmaksas vai muitas nodevas, utt.

5, Postenis būtu ieradās jums 3 nedēļu laikā ne vairāk kā 4 nedēļas.Pls, informējiet mūs, ja jums donot saņemt to vairāk nekā 4 nedēļas, mēs dodam jums 100%, lai atrisinātu problēmu.

Atsauksmes :

1,Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu vai pakalpojumu, paldies jums tik daudz !!

2 Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums.

3,Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies!

Tagi: pekinas universitāte, 925 sudraba leopard, gredzens tr, cat eye gredzens, havaju pearl gredzens, black panther gredzens, leopard gredzenu sievietēm, acu gredzenu turku, pink panther, linterna zaļš gredzens

CertificateType Trešās Puses Vērtējumu
Metāla Zīmogs 925,Sudraba
Zīmola Nosaukums HONGYINSI
Iestatīšanas Veids Dakšas Iestatīšana
Formas\raksts Dzīvnieku
Gredzeni Tips Kāzu Joslās
Stils Moderns
Dzimums SIEVIETES
Metālu Tips SUDRABA
Sānu Akmens NAV
Vienuma Tips Gredzeni
Godu Kāzas
izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland)
Galvenais Akmens Zircon
Modeļa Numurs YP

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti