Rakstāmgalda putekļsūcējs Rokas USB Lādējamu Mazs Putekļu Drupatas Iesūkšanas Tīrīšanas Mini putekļsūcējs OCT998

w9997

€12.58

-4.65

€17.23

-26 %

Jauns produkts

Rakstāmgalda putekļsūcējs Rokas USB Lādējamu Mazs Putekļu Drupatas Iesūkšanas Tīrīšanas Mini putekļsūcējs OCT998 Apraksts:

Funkcijas:

1. Efektīvi savākt visu veidu putekļi, zemu trokšņu līmeni, kas nav satraucoši, mazo un pārnēsājamo, sūkāt, ja jūs vēlaties, lai sūkāt. 360degree pieaug tips spēcīgu sūkšanas jaudu, 360degree rotējošo pieaug vēja virziens, nav iemaisa putekļiem, novērš netīrumus no plīvo, visu veidu putekļi un mazie gruži iesūc prom.

2. 2-pārnesumu regulēšana sūkšanas jauda: 2-pārnesumu iesūkšanas ir paredzēti dažādi putekļu, regulēšana, tīrīšana ir tik viegli.Viegli absorbēt gumijas atliekas, papīru atgriezumiem, uzkodu drupatas, matu, pelni, meloņu sēklu čaulas, u.c.

3. Gruveši tastatūru var viegli izsūknēts.Mājdzīvnieku spalvas krīt uz dīvāna vai gultas, var viegli sūkāt augšu.

4. Divu līmeņu sūkšanas jaudu var ieslēgt ar vienu pogu, vienkārši nospiediet pogu, lai pielāgotu sūkšanas jauda/ieslēgt vai izslēgt putekļusūcēju, vienkāršu darbību.

5. USB uzlādējams, 1200mAh akumulators ir pilnībā uzlādēts aptuveni 3h, par 5h, izmantojot laika pirmajā pārnesumā, un 4h, izmantojot laika sekundes rīkiem.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Tips: Desktop Putekļsūcējs

Produkta izmērs: 8.6x8.6x9.9cm

Vēja ātrums: 2-pārnesumu iesūkšanas

Akumulatora kapacitāte: 1200mAh akumulators

Uzlādes laiks: apmēram 3 stundas

Lietošanas laiks: aptuveni 4-5 stundas

Produkta materiāls: ABS + elektroniskie komponenti

Ietver: Darbvirsmas putekļsūcējs + USB uzlādes kabelis + manual + uzgalis + tīrīšanas suka

Komplektā Ietilpst:

1 x Darbvirsmas putekļsūcējs

1 x USB uzlādes kabelis

1 x rokasgrāmata

1 x uzgalis

1 x tīrīšanas suka

Tagi: skaidiņas vakuuma, putekļsūcēja palīdzību tīrāku dibea, rakstāmgalda vakuuma, miele putekļsūcēja palīdzību tīrītājs, tabula ar putekļsūcēja palīdzību tīrītājs, mini sweeper, mini putekļsūcējs uz galda, tastatūras putekļsūcējs, skaidiņas putekļsūcējs, neato ar putekļsūcēja palīdzību tīrītājs

Modeļa Numurs Rakstāmgalda
Zīmola Nosaukums Aihogard

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti