Burbulis Skūpsts Etnisko Stilu Mest Segu Retro Abstraktās Ģeometriskās Segas Gultas, Dīvāna Izšūšanas Dvieļu Pušķis Gultas Segu Segtu

w99736

€26.82

-26.81

€53.63

-49 %

Jauns produkts

Laipni lūgti mūsu veikalā.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā, visi ir noliktavā un par rūpnīcas cenām.

Firmas Nosaukums:Burbulis Skūpsts Stāvoklis:100% Pavisam Jaunu Materiāls: 100%Kokvilna Daudzums:1gb Izmērs(Aptuveni):130x160cm Konversija: 1 cm = 0.393 collu, 1 inch=2.54 cm Ja jums ir nepieciešams, pielāgošana, lūdzu, sazinieties ar mums.Pielietojums: Var lietot kā ikdienas segas, ceļojuma segas, dīvāna, segas, dekoratīvās segas, partijas vāciņu, šalle, utt.

- Viegli rūpēties, to Var mazgāt ar rokām vai mašīnu, neizbalē un nav sarukt; Mazgāt zem 30 grādiem,nav balinātāju, nav uzsūkšanās uz ilgu laiku, zemas temperatūras žāvēšanai; Lūdzu izvairīties no mazgāšanas ar tumšas krāsas tiem, kā arī. - Multi-funkcionālo sega, kas piemērota dažādām mājas ainas.To var izmantot kā gaisa kondicionēšanas sega guļamistaba; tas var tikt izmantots kā atpūtas sega dzīvojamā istaba; to var izmantot kā pārtraukums pusdienām segu birojā.Protams, tas nav tikai segu, tas ir arī mājas dekorēšanai.Tikai nejauši liekot uz atpūtas krēsls, var acumirklī uzlabot stila mājas uzlabošana!

1. Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana. 2. Sakarā ar datora monitoru, vai gaismas, neliels krāsu kļūda ir normāli, Un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 3. Sakarā ar tālsatiksmes pārvadājumi, sega būs krokas.Tas ir tik plakans kā foto, un tas būs normāli strādāt, pēc lietošanas. 4. Pārliecinieties, ka jūsu adrese, pasta indekss un tālruņa numurs ir pareizi.

Mēs parasti izmanto speciālo līniju express piegādi ES teritorijā 7-15 dienās ,Krievijas 10-20 dienas, Amerikas savienotās Valstis 10-25 dienas, Dienvidaustrumu Āzijā 5-7 dienas, Izraēla 7-15 dienās, 15-35 dienas citām valstīm.Paldies par jūsu sapratni.

Nekustamā Fotogrāfijas (Реальные фото)

Ainas Displejs (Сценарий показывает)

Detalizēti Displejs (Подробный дисплей)

Q: vai jums ir reāla tuvu fotogrāfijas?Es varētu paskatīties?A:Jā.Mums ir.Es nosūtīs jums reālā situācija vēlāk.Q:Ja jums nepatīk tas, kā atgriezt preces? A:Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Q: Kā pielāgot produktu no citiem izmēriem?A: Lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas tieši.Q:Ko loģistikas tiek izmantots piegādes? A::preces tiek nosūtītas ar www.grandtech.lv Standard Shipping , Ķīna Post, Gaisa Pasts , www.grandtech.lv Premium Piegāde , ePacket , sasniegt lielāko daļu valstīs, kas atrodas 15 līdz 35 darba dienu laikā.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem,tā var ilgt līdz 60 darba dienām.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk,lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk kuģniecības veidos: UPS , DHL , Fedex , TNT , DEPX , EMS .Pa šiem veidiem, jūs varat saņemt preci aptuveni 5-7 darba dienu laikā.

Tagi: dīvāns mest, dizains dīvāns, anotācija gobelēns, krēsls dzīvot istabā, mest, 3d grīdas sienas, 150cc, sega mest, atpūsties dīvāns, sega etniskās

Daudzums 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana Lidmašīna
Modelis Tips ĢEOMETRISKAS
Zīmola Nosaukums burbulis skūpsts
Sezona Pavasara/Rudens
Godu dīvāns,dīvāns,gulta
raksts Izšūti
Stils Jaunā Klasiskā/Post-moderna
Pielāgojama
Materiāls 100% Kokvilna
Forma Taisnstūra
Veids Vītne Segu/Dvieļu Segu
Mazgāt Stils Mehāniskās Mazgāšanas
Svars 1100g
Iezīme Portatīvie
Vecuma Grupa Pieaugušie
Iestatīt Tipu No
Technics Trikotāžas
Krāsu Izturība (Klases) 4
Modeļa Numurs PHYB-003
Pakāpe A Kategorijas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti