Portatīvie High-Definition Skeneri, Dokumentu Kamera ar Reālā Laika Projekcija Video Ierakstīšanas Funkciju, A4 Skeneris

w99212

€34.39

-12.71

€47.10

-26 %

Jauns produkts

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Portatīvie High-Definition Skeneri, Dokumentu Kamera ar Reālā Laika Projekcija Video Ierakstīšanas Funkciju, A4 Skeneris

[Reālā laika projekcijas] Reālā laika displejs fotografēšanas video, atveriet apmaiņas un komunikācijas ērtības, kas atbalsta real-time live broadcast, video ierakstīšana, un izejas AVI, MP4, FLV, WMV četros formātos, kas piemēroti mācību, attālinātā apmācība, utt.

[Laika automātiski nepārtrauktās fotografēšanas] automātiskā skenēšana lielos daudzumos, tikai nepieciešams, lai manuāli ieslēgtu lapu, laiku (customizable) nepārtrauktas skenēšanas par attēlu, uzlabot darba efektivitāti, birojs ir vairāk jāuztraucas-bezmaksas.

[Smart ie korekcija] Viens-galvenais automātisko labošanu, viegli izmantot.Pat tad, ja ie ir asimetrisks, tā var ligently labot ie un automātiski veido ie viena otrā, tādējādi uzlabojot darba efektivitāti un padarot biroja vairāk jāuztraucas-bezmaksas.

[OCR teksta atpazīšanas funkcija] uzņemto dokumenta ie var tieši pārvērst tekstu ar atpazīšanas līmenis par 98 svara% vai augstāka.Tas atbalsta multi-valodas, simbolu un ciparu atzīšanu, un to var eksportēt uz rediģēt failus, piemēram, word vai excel, ar vienu klikšķi.

[Wide pieteikums] maksimālais skenēšanas izmērs ir A4, ko var izmantot, lai skenētu dokumentus dažādos izmēros, tostarp dokumentus, rēķinus, IDENTIFIKĀCIJAS kartes, pases un citus līdzīga izmēra dokumentus.To plaši izmanto biroju, kabinetu, bibliotēkas, bankas, s, u.c.; tas var efektīvi uzlabot mūsu darba efektivitāti.Jūs varat lejupielādēt programmatūru, kas darbojas no norādījumus.

[Produkta Specifikāciju]:

Sensors: CMOS (8 miljoni pikseļu)

Skenēšanas ātrums: aptuveni 1 sekundi

Izšķirtspēja: 3672 * 2856

Ie krāsu: 24 biti

Ie kontrole: spilgtumu, piesātinājumu, kontrastu, asumu utt.

Ie formāts: JPG, PNG, BMP, TIFF, PDF

Skenēšanas gaismas avots: LED

Atbalsta sistēma: Windows XP / Win 7 / Win8 un augstākās

Video Izejas: AVI, MP4, FLV, WMV

Lietošana: ģimenes, skolotāju, advokātu, administrēšanas, finanšu, uzņēmuma

krāsa: melna

Materiāls: ABS

izmērs: 28.8x30.2cm

Iepakojuma Saturs:

1*failu skenēšanas kameras

1*USB datu kabelis

1*programmatūras KOMPAKTDISKS

1*Manuālā

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.grandtech.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.grandtech.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

Tagi: mazo firewire, escaner obdstar, portatīvie skeneri, printeri a4 formāta dokumentu, skaneris slaidu, dokumenta portatīvo skeneri, a4 skeneris, Dokumentu Skeneris, a4 dokumentu skeneris, pildspalva ar skeneris, 1394 plug

Zīmola Nosaukums ZGPAX
Veids Rokas Skeneri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Skenēšanas Elements Tips CMOS
Sertifikācija NAV
Optiskā Izšķirtspēja 2400*1200
Skenēšanas Platums A3
Skenēšanas Ātrums 200 skenē/s
Interfeisa Tips IEEE 1394

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti