Jauns
Imprssive Sirds Formas Black Kubiskā Cirkonija Un Sudraba Pārklājumu Gredzenu V0424

Imprssive Sirds Formas Black Kubiskā Cirkonija Un Sudraba Pārklājumu Gredzenu V0424

w98759

€2.32

-4.32

€6.64

-65 %

Jauns produkts

Par Mums

Mums Ir Rūpnīcas Un Reālu Veikalu, Kopš 2009. Gada !Mūsu rotaslietas ir moderns un unikāls, un gabals attēlotie būs vienu un to pašu gabalu, jūs varat saņemt.Mūsu mērķis ir nodrošināt veltīts pakalpojumu, un vieta, klients, iepriekš visus, ar jūsu atbalstu ir mūsu lielākais gods.

Piegāde Veids

Visi produkti tiek piegādāti 24 darba stundu laikā no maksājuma saņemšanas.Visi mūsu objekti ir piedāvāti ar Bezmaksas Piegāde.Piegādes metodi atkarīgs no tā, cik Pasūtījumu.

Atgriešanās Politiku

Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, atmaksa bez prasības, lai atgrieztu preces. 30 DIENU LAIKĀ 100% NAUDU ATPAKAĻ GARANTIJU!

Atsauksmes

Lūdzu atstājiet mums Pozitīvas Atsauksmes un 5-zvaigžņu reitingu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Silts Padomi

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Ja jums ir kādi jautājumi vai šaubas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Q: Kāpēc es esmu saņēmis, ir mazāks nekā tas, kas ir parādīts attēlā?A: Mums ir valdnieks attēlu, lai parādītu reālo izmēru.Q: Kāpēc ir akmens krāsa nedaudz atšķiras no attēlā?A: Visi attēli tiek uzņemti izmanto Zibspuldzi, daži no akmens krāsu, iespējams, ir veikti maz.Q: Kas notiek, ja man nav saņemt savu pasūtījumu?A: Nosūtīt vai kompensāciju.Q: Kas notiks, ja es varu saņemt preci tika bojāta?A: Nosūtīt vai kompensāciju.

Tagi: kubiskā cirkonija gredzens, sirds gredzens, 925 sudraba auss, onyx silver, melns gredzens, onyx komplekts, foršs gredzens sievietēm, christian ring, 925 stering sudraba gredzens, vīriešu gredzens, nerūsējošais

Materiāls Kubiskā Cirkonija
Godu Puse
Modeļa Numurs V0424
Stils Classic
Saderība Visi Saderīgie
Metāla Zīmogs 925
Kopējais Svars 2.6 G
Virsmas Platums 12mm
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums SilverWar
Formas\raksts Sirds
Izgatavošanas valsti Honkonga, Ķīna
Gredzeni Tips Līgavas Komplekti
Galvenais Akmens Kubiskā Cirkonija
Vienuma Tips Gredzeni
Metālu Tips SUDRABA
Galvenā Krāsu melns
Iestatīšanas Veids Kanālu Uzstādījumu
Kvalitāte augsts
Dāvana Mamma \ Draudzene \ Sieva \ Meita \ Sieviešu ...
Sods vai Modes Modes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti