Van Gogs 40 Profesionālās Krāsas Akvareļu Krāsas Caurule Zils Zaļš 10ml Akvareļa Krāsošanas Aquarel Aquarelle Mākslas Piederumi

w98476

€2.55

-1.7

€4.25

-40 %

Jauns produkts

Laipni lūdzam vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības

1)Ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to uz savu "vēlmju Sarakstu"

2)Ja jums patīk mūsu veikals,lūdzu, pievienojiet to jūsu "Veikals Saraksts" .Tur ir daudz atlaides, lai jūs.^-^

3)Nekādu problēmu, tikai justies brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu uzreiz.

Apraksts:

Stāvoklis:100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Tips: Ūdens krāsa

Lietošana:Skolas & Biroji

Tilpums: 10 ml

Ja jūs vēlaties vairāk krāsas,piemēram, sarkana vai dzeltena,lūdzu, noklikšķiniet uz zemāk saites.

Paziņojums:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.

3. Tā kā Krievija pēc jaunas politikas aptuveni pilns nosaukums , pl vieglumu katram pircējam piedāvā savu vārdu, uzvārdu, pirms jūs maksājat jūsu norēķinu adrese .Paldies par jūsu lielo atsaucību !

Produktu Foto

Garantija:

1) Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes, kad iepakojums,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.

2) Visi pasūtījumi tiks izvesti līdz 3 darba dienas laikā.

Atsauksmes:

1)Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes, būs mūsu vislabāko atdevi, lai apkalpo tevi.Ja jūs jūtaties apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti.Jūsu atsauksmes būs ļoti appreciated un palīdzēs mums, lai kalpotu jums labāk.

2)Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produkti un pakalpojumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs iesniedzat negatīvas atgriezeniskās saites.Kad ir problēma ziņots, visi mūsu darbinieki centīsies vislabāk, lai palīdzētu jums no problēmu rašanās.Paldies par jūsu sapratni.

3) Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes nekonsultējoties ar mums , mēs atbildēsim uz visiem mūsu klientiem un atrisināt šo problēmu, jums ir izpildīti.

Tagi: audekls rembranta, haiyore nyarukosan, pictur, akvareļa, superior, krāsas akvareļu, akvarelis, van gogs akvareļu, akvareļa krāsas, akvareļu krāsas pildspalvas

Vecums >6 GADIEM
Jauda 20ml
Iepakojums Brīvs
Modeļa Numurs DY-AS8228-2
Glezna Vidēja Papīrs
Veids Ūdens Krāsām

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti