FINDER Nerūsējošā Tērauda Lietderība Nazis Rīku Mākslas Dizainers Luksusa Metāla Tapetes Uzglabāšana 5 Gabals Sk-4 Asmens Samazināt Papīra Griešanas 18mm

w97382

€6.86

-3.87

€10.73

-36 %

Jauns produkts

maksājuma

1) mēs pieņemam Alipay, Western Union, TT.Visas galvenās kredītkartes, tiek izvietoti, izmantojot drošu maksājumu procesors.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz

sūtījumu

1) Pasaules transportēšana. (izņemot dažas valstis un apo / FPO)

2) Pēc tam, kad maksājuma apstiprinājumu, ka pasūtījums tiks izpildīts laikā.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Pirms pasūtījumu, lūdzu, pārbaudiet savu īsto vārdu, tālruņa numuru un detalizētu adresi.Pēc sūtījumu, tā nevar mainīt.

4) produkts redzams attēlā var būt krāsu atšķirības dēļ starpība starp fotografēšanas iekārtas un displeja iekārtas.Izmēru produkts galvenokārt tiek mērīts ar roku, kas var būt neliela kļūda ar reālo objektu.Skatīt faktiskā izstrādājuma.

5) Tranzīta laikā sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Transports laiki var atšķirties, jo īpaši brīvdienās.

6) gadījumā, Ja jūs nesaņemat preču 60 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mums būs sekot līdzi preču un sniedz jums atbildi pēc iespējas ātrāk.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7) Mēs piegādāt preces iespējami drīz pēc tam, kad veicat pasūtījumu.Lūdzu esiet pārliecināti.Pacietīgi gaidīt.

Atpakaļ / kompensācija

1) Ja jūs atradīsiet, ka tur ir kaut kas nepareizi ar preces pēc tam, kad jūs tos saņem, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.Un piestiprināta ar iepakojuma fotogrāfijas un izstrādājumu fotogrāfijas.No tā saņemšanas dienas, jums būs 7 dienas sazinieties ar mums un nosūta to 60 dienu laikā.Ja vienums ir jūsu rokās, par vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoto.Mēs ne kompensāciju, vai nomainīt to, lai jums, bez izņēmuma!

2) atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā, un jums ir jāsniedz mums izsekošanas numuru sūtījuma, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pirkuma pasūtījuma.

garantija

Visi produkti ir pārbaudīti pirms piegādes un iepakošanas ir labā stāvoklī.

Ja produkts ir bojāts, lūdzu, informējiet mūs, tiklīdz tu to saņem, un mums būs par to atbildīga.

atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un sasniegt 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, un mēs lūdzam jūs ar mums sazināties, pirms dod mums neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu apmierinoši.

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas un padarīt jūs esat apmierināti!

Klientam ir pirmā, jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis!!!!

Apmierināts ar mums, lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu atsauksmes!!!!⭐⭐⭐⭐⭐

Tagi: marmora izbalināt nazi, knive, alumīnija nazi, naktssargs, metāla gredzenu apakšveļu, duncis tērauda metāla, medību nazis ar ādas maksti, tabla, gaisa blade nazis, deli nazi

Modeļa Numurs 18mm
Veids Bīdāmās Blade Nazis
Asmens Materiāls TĒRAUDA
Retractable blade
Sērija Mākslas Nažu Sērija
Garums (mm) 160
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Asmens veidu maiņa Bīdstieņa
DIY Piederumi Kokapstrāde
Roktura Materiāls Citi
Asmens Platums (mm) 18
Lāpstiņu skaits pieejama 5
Zīmola Nosaukums Realmote

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti