25 Tīkli Bambusa Ēteriskās Eļļas Uzglabāšanas Kaste Organizators DIY Aizsardzības Koka noliktavu Gadījumā Ceļošanas Smaržu Pudeles Aizsargātu Konteineru

w96620

€10.89

-3.25

€14.14

-22 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Materiāls: augstas kvalitātes bambusa, izmērs: par 27.5*15*8cm/10.83*5.91*3.15 jo, mazo tīkla izmērs: aptuveni 3*3cm/1.18*1.18 gadā.

2、SAGLABĀT dziedinošais spēks JŪSU EĻĻAS-Bez pareizu uzglabāšanu, jūsu vērtīgo ēterisko eļļu ieguldījumi tiks risku zaudēt savas ārstnieciskās īpašības.Gaisma, siltums, gaiss un mitrums var nozagt prom efektivitāte no jūsu eļļas.

3、Tā var turēt 24 pudeles 5ml, 10ml, 15ml un 1 pudele bāzi ēterisko eļļu.Puses-pulēts un ar rokām darinātas, lai aizsargātu jūsu ēteriskās eļļas no bojājumiem no saules, un padarīt to viegli pārvadāt, šoks pierādījums, un rudenī pierādījumu, bez deformācijas.Šīs datu glabāšanas risinājumu, kas palīdzēs glābt savu naftas investīcijas no citādi unpreventable bojājumus.

4、APSKAUŽAMU MEISTARĪBU UN ELEGANTS DIZAINS PADARA ŠO POPULĀRĀKAJĀM ĒTERISKĀS EĻĻAS UZGLABĀŠANAS RISINĀJUMS-Ideāls, lai uzglabātu eļļas no doTERRA, Augu Terapija , Jaunieši, kas Dzīvo , un citi populāri zīmoli.

5、Šīs ēteriskās eļļas uzglabāšanas kaste ir mīlestību darinātas no dabas high-end bambusa ar spēcīgu sadalītāji un funkcijas skaistu dabas apdare.Nav logo uz augšu vai vāka ir kaste var būt vitrāžas, krāsotas, vai pielāgoti, lai jūsu patikas.

Apraksts:

Materiāls: augstas kvalitātes bambusa

Izmērs: par 27.5*15*8cm/10.83*5.91*3.15 jo

Maza tīkla izmērs: aptuveni 3*3cm/1.18*1.18 gadā

Funkcijas:

SAGLABĀT dziedinošais spēks JŪSU EĻĻAS-Bez pareizu uzglabāšanu, jūsu vērtīgo ēterisko eļļu ieguldījumi tiks risku zaudēt savas ārstnieciskās īpašības.Gaisma, siltums, gaiss un mitrums var nozagt prom efektivitāte no jūsu eļļas.

Tā var turēt 24 pudeles 5ml, 10ml, 15ml un 1 pudele bāzi ēterisko eļļu.Puses-pulēts un ar rokām darinātas, lai aizsargātu jūsu ēteriskās eļļas no bojājumiem no saules, un padarīt to viegli pārvadāt, šoks pierādījums, un rudenī pierādījumu, bez deformācijas.Šīs datu glabāšanas risinājumu, kas palīdzēs glābt savu naftas investīcijas no citādi unpreventable bojājumus.

APSKAUŽAMA MEISTARĪBA UN ELEGANTS DIZAINS PADARA ŠO POPULĀRĀKAJĀM ĒTERISKĀS EĻĻAS UZGLABĀŠANAS RISINĀJUMS-Ideāls, lai uzglabātu eļļas no doTERRA, Jaunieši, kas Dzīvo, Augu Terapija, un citi populāri zīmoli.

Šīs ēteriskās eļļas uzglabāšanas kaste ir mīlestību darinātas no dabas high-end bambusa ar spēcīgu sadalītāji un funkcijas skaistu dabas apdare.Nav logo uz augšu vai vāka ir kaste var būt vitrāžas, krāsotas, vai pielāgoti, lai jūsu patikas.

Tagi: ēteriskās eļļas bootle, bambusa laukums uzglabāšanas kaste, gadījumā, cigāru, koka gredzens tabula, koka kartupeļu uzglabāšana, koka kastes, humidor cigāru humidor, liels bambu, folijas uzglabāšanas organizators, ēteriskā eļļa gadījumā liela

Stils Mūsdienu
Jauda Citi
Slodze Citi
Specifikācija Other
Technics Citi
Produkts Citi
Materiāls bambusa
Režģu Daudzums 25
Forma Taisnstūra
Izmantošana Citi
Modeļa Numurs Ēteriskās eļļas kaste
Iezīme Eco-Friendly

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti