Nerūsējošā Tērauda Asmeņi Elektrisko Pārtikas Nazis 150W Pieejami Biezums Regulējams Maize, Siers, Dārzeņi, Augļi, Gaļas

w94885

€38.89

-25.93

€64.82

-40 %

Jauns produkts

MLITER Portatīvo Plastmasas Pārtikas Nazis 150W Mehānisko 6.7 Collu S errated S tainless S teel Asmeņi Biezums Regulējams Maize, Siers, Dārzeņi, Augļi, Gaļas

Pārtikas slicer ir pārāk liels, lai izceltu lietošanai ārpus telpām?MLITER ir uzsākusi jaunu portatīvo plastmasas pārtikas nazis ar salokāms platformu un gaismas svars, ideāli piemērots gan mājas un āra lietošanai. 0mm-15mm regulējams biezums, 150 w spēcīgs motors par nepārtrauktu sagriešana darbību . 6.7 collu remova ble s tainless tērauda asmens s viegli tīrīt ing.Tas var šķēle dažādas atkaulota gaļa, deli plānas gaļas , vafeļu-plānām šķiņķa , maizes, dārzeņu , augļu, siera bez piepūles .Šo pašu kosmosa taupīšanas dizains nazis, jūs varat šķēle pārtikas jebkur, tikai jābūt bezmaksas un baudīt āra izklaides puse !

Funkcijas:

Telpas taupīšanas Salokāms Platforma: platforma var salocīt, telpu taupošs un viegli veikt.tas ir portatīvo produktu, jūs var dot to jebkurā vietā.

S errated S tainless S teel B lade : runa ir par 6,7 collu vēdekļveida nerūsējošā tērauda asmens, lai šķēle atkaulotu gaļu , šķiņķi , maizes, dārzeņu , augļus, sieru , cepta liellopu, jēra, tītara bez piepūles .

Precīza T hickness Regulēšana: šķēles " biezuma var kontrolēt starp 0mm-15mm ar biezumu kontroles slēdzis.

Q uiet R unning 150 W P owerful M otor : 1 50 W p owerful motors nodrošina nazis viegli šķēle caur grūts gaļu , biezs maizes un citu pārtikas produktu viegli.

Pārdomāto & Izmantošanas Drošība: plastmasas pārtikas spiedpoga kā aizsargs ( pirkstu aizsargs ) , kas ar seklu tapas, lai satverot gaļu, maizi un sieru .Unikālā "P rotective Pogu" drošai lietošanai . 5 Anti-slip gumijas pēdas stabilitāti darbības laikā .

Viegla Tīrīšana Dizains: Pārtikas kvalitātes lpp lastic mājokļu , salokāma platforma , noņemama s liding izvešana un nerūsējošā tērauda asmens ir tīrāmas ar mīkstu drāniņu.S mooth planēšana pārvadājumiem nodrošina sagriešana vienādi gabali , var arī noņemt vieglākai tīrīšanai .

Piemērots Dažādu Pārtikas produktu Griešanai: Precīzi sagriež salami, gaļa, sieri, maizes, dārzeņu vērā šķēles.P reparing saraustītas, sandwich, veselīgu salātu, deli paplātes , bufete pārtikas , t urkey, h ska, c hicken vai r oast b eef uz izklaides pusi.Piemērots arī sagatavojot pārtiku dehidrējot vai prepping pārtikas produktu iesaldēšana.

Specifikācija:

Asmens Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

Mājokļu Materia l: Pārtikas kvalitātes Plastmasas

Pārtikas Pārvadājumi Materiāls: Pārtikas kvalitātes Plastmasas

Griešanas Asmens Diametrs: 170mm / 6.7 "

Nominālā jauda: 150W

Trokšņa Emisijas: 85 d b

Produkts D imension: 3 1cm x 28.5 cm x 24.c m( 12.2" * 11.22" * 9.45" )

Postenis W astoņi: 1.95 kg

Komplektā ietilpst:

1* MLITER Pārtikas Slicer

1 * S liding C arriage

1* Lietotāja rokasgrāmata

Piezīmes:

1. Nospiediet "P rotective Pogas" un " On/Off Pogu "tajā pašā laikā pie varas nazis, pēc tam atlaidiet" drošības Pogu", un vienmēr nospiediet taustiņu" On/Off" Taustiņu, lai mašīna strādā.

2. Nelietojiet mašīnu ilgāk par 5 minūtēm, un gadījumā, ja pārkarst, izslēdziet to vismaz uz 30 min, lai atdziest.

3. Lūdzu, atkusnis saldētas gaļas daļēji saldēti pirms sagriešanas .

4. Lūdzu, izlasiet lietošanas pamācību, pēc tam, kad jūs saņemat šo produktu.

5. Lūdzu, ievērojiet, pirkstiem, kad sagriešana .

MLITER Elektrisko Pārtikas Nazis 150W Mehānisko 7.5 Collu Asmeņiem lieljaudas Alumīnija Liešana Gadījumā 2 Asmeņi Pieejami Biezums Regulējams Maize, Siers, Dārzeņi, Augļi, Gaļas

Kā mēs visi zinām, profesionāls pavārs nāk ar īpašu prasmju--lielisku griešanas.Šeit ir MLITER pārtikas nazis, kas padara jūsu sagriešana simetriskas formas.Tā, ka pat jums nav pavārs, jūsu sagriešana var salīdzināt ar šefpavāru.Šī mašīna ar kompaktu izmēru, 0mm-15mm regulējama biezuma, lieliski lietošanai mājās un restorānos.Tas ar 150w spēcīgs motors par nepārtrauktu sagriešana darbību. 2 gabali, kas ir 7,5 collu maināmi nerūsējošā tērauda asmeņi nodrošina tās dažādās šķēlēs un viegli sakopt.Tas var šķēle dažādas atkaulota gaļa, deli plānas gaļas, vafeļu-plānām šķiņķa, maizes, dārzeņu, augļu, siera bez piepūles.Šo pašu ekonomisko un telpas taupīšanas nazis, un baudīt perfekti sagrieztu svaigu maizi katru rītu!

Funkcijas:

2 es nterchangeable Asmeņi : Tas nāk ar ne-robotas un robotas, nerūsējošā tērauda asmens, lai apmierinātu diffeterent griešanas vajadzībām, tas var šķēle atkaulotu gaļu, šķiņķi, maizes, dārzeņu, augļu, siera bez piepūles, un šķēle, cepeši uz steiku, cūkgaļas vērā karbonādes vai brieža gaļu uz saraustītas šķēles ērti.

Precīza T hickness Regulēšana: šķēles " biezuma var kontrolēt starp 0mm-15mm ar biezumu vadības rokturi, viegli šķēles ar saldētu gaļu, nepārsniedzot maksimālo biezumu 5/8 collas.

Q uiet R unning 150 W P owerful M otor : Ar slicer ir jostas-brauc, un tas ar 150w spēcīgs motors, kas nodrošina viegli šķēle caur grūts gaļu un bieza maize un darbojas klusi pie 85 db zemu trokšņu līmeni.Tas nedrīkst traucēt citiem, kad darba.

Tagi: pārtikas griezējs, kartupeļu squeezer, tomātu mazos slicer, nazis bosch slicer, rīve un smalcinātājs, tomātu šķēle, lidot sāls, pārtikas kravas, pārtikas grozs, rīve

Aksesuāri Citi
Modeļa Numurs Elektriskā Pārtikas Slicer
Spēju Strādāt Bļoda (Kausa izcīņa) -
Zīmola Nosaukums Finether
Funkcijas slicer
Jauda (W) 150w
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija ce
Spriegums (V) 220V

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti