Daudzfunkcionāls Acu Aizsardzība Galda Lampas Salokāms Uzlādējams LED Studentu Lasījumā, Galda Lampas, Gultas Galda Lampa

w94618

€6.44

-2.75

€9.19

-29 %

Jauns produkts

Funkcijas:

1. Daudzfunkcionāls LED displejs: produkts ir aprīkots ar LCD ekrānu ar datumu, laiku, trauksmes un temperatūras displejs un to var izmantot arī kā modinātāju.

2. Pieskarieties un necaurspīdīgums: Izmantojot ērto touch kontroli, šī acu draudzīgas LED gaismas ar 3 spilgtuma līmeni nodrošina jūs ar stabilu un mīksts gaismas avots, piemērots lasot vai studējot.

3. Salokāms un pārnēsājams: ar 180 grādu salokāma galvas lampas, kuras var pielāgot, lai piemērotu leņķi, jūs, portatīvais dizains var viegli nodot jūsu soma, portfelis vai mugursoma.

Apraksts:

Šis produkts ir multi-function acu aizsardzība galda lampa ar iebūvētu uzlādējamu akumulatoru, ko var uzlādēt no DATORA, mobilā jaudas, utt., un gaisma ir mīksti un nav ievainots acis.

Specifikācijas:

Izmērs: 78*78*248mm

Jauda: 3.5 W

Krāsa: Balta

Materiāls: ABS+PS

Svars: 220g

Paketē Iekļauts:

1* Galda lampa

1* USB datu kabelis

1* Lietošanas

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: lampas tabl, klipu galda lampas, koka galda lampas etsy, lampas led, galda lampas, galda lampas bezvadu lādēšana, soquete lampas melns, led galda lampe, kulons lampas galda, galda lampa ilgi

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Galda Lampas
Zīmola Nosaukums ICOCO
Ir Spuldzes Iekļauts

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti