Tamborēšanas Ziemeļbriežu Cepure Adīta mīkstās Rotaļlietas Uzstādīt Trikotāžas Briežu Mazuli Dzīvnieku Sunīti Meitenes vai Zēni Lelle Nebworn Foto Aksesuāri

w9440

€8.17

Jauns produkts

1.Tas tīrs roku darbs jaundzimušo Romper ir tik maiga pret jūsu bērna ādu .Tā būtu lielisks papildinājums, lai jūsu maz vienu pirmo foto sesiju.

2.Izstrādāta un trikotāžas, kas nav dūmu un pet bezmaksas mājās.

S pecific rības

1.Augstas kvalitātes

2.Konkurētspējīga cena

3.Ērts un Mīksts

4.Ērts un Videi Draudzīgs

Mūsu Pakalpojumu:

E-pasta adrese: jessica @ pwprops.com

Cotact numurs: +8618253764186

Whatsapp:+8618253764186

Wechat: ky_6538

Mēs galvenokārt darīt, vairumtirdzniecība, ceru, ka mēs varam būt jūsu spēcīgu back-up :)

Visi attēli ņemti no mūsu reāliem produktiem, lūdzu, baudīt iepirkšanās!!!Postenis Inf o .nosaukums bērnu cepure izmērs pilnu krāsu vairākus materiāls polyester vecuma grupas bērnu dzimumu unisex izmantot bērnu foto aksesuārus,bērnu segas,bērnu, dāvanas utt.funkcija anti-pilling,mīksts,viegls,ērts.

ir pielāgotā

Parādīt Attēlu

Uzņēmuma Informācija:

P &W BUTAFORIJAS ir profesionāla kompānija, kas nodarbojas foto jomā, jaunu-borns, dibināta 2005. gadā. Kopš tās dibināšanas, mēs esam iecienījuši mūsu "unikāls stils" "izcilas kvalitātes"un "labs serviss"un dziļi pauda gandarījumu par iekšzemes un ārvalstu fotogrāfi.

mūsu galvenie produkti ir mohēra romper set/ cepuri un apmetni set/ baby wrap/ vilnas segu/ mākslīgās kažokādas/ backdrops/galvas stīpa utt......Ar pāris gadu nepārtrauktas pūles, mūsu produktu kuģi uz Eiropu, ASV, Austrālijā un Brazīlijā, valstīs un reģionos, un jau ir pierādījusi daudzu pasaules slaveno mājas lapā, piemēram: facebook, Instagram,Twitter Etsy un tā tālāk.

Mūsu uzņēmums vienmēr ir pielipušas "kvalitāte ir mūžīgā tēma" "inovācija ir dvēseles attīstība" "pakalpojumu, ir labākie mārketinga"

Tagi: amigurumi tamborēšanas liela, bonē jaundzimušie, foto prop, ziemas cepure, sieviešu cepure, kermit krekls, adīt rotaļlietas, jaundzimušo galvas stīpa, lelle adīt, bērnu tēvu dienā apģērbu komplekts

Piegāde Oem
Izmantošana Bērnu Foto Aksesuārus,Babu dzimšanas dienu giftetc.....
Iezīme Mīksts un ērts
Bērnu Vecums 0-3 mēneši
Izmērs full
krāsa Vairākas
Nodaļas Nosaukums mazulis
Piegādes Veids OEM Dienests
Siksnas Tips Aprīkots
Dzimums Unisex
Modelis Tips Dzīvnieku
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs cepure komplekts
Materiāls Vilnas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti