Atpakaļgaitas Kamera SEAT Ibiza IV 6J 6P MK4 2008~2017 / Auto Atpakaļskata Rezerves HD Kamera Nakts Redzamības Auto Stāvvietas Kameras

w93722

€14.03

-8.61

€22.64

-38 %

Jauns produkts

Atpakaļgaitas Kamera SEAT Ibiza IV 6J 6P MK4 2008~2015 2017 / Auto Atpakaļskata Rezerves HD Kamera Nakts Redzamības Auto Stāvvietas Kameras HD Augstas Izšķirtspējas / CCD Nakts Redzamības / Ūdens necaurlaidīgs / Plats Objektīva Leņķis Aizstāt Vienu Licences numura zīmes Lukturi / Ar Stāvvietu Atskaites Līnijas / RCA Savienotājs Piemērots modelim Ibiza IV (Tipa 6J,6P) MK4 2008~2017. gadam ( neder ST modelis )

Paziņojums: "Šī fotokamera ir RCA interfeisu.Ja jūsu displejs ekrāns nav RCA interfeiss, iegādāties adaptera kabeli atsevišķi.

Paziņojums: Šī kamera ir aftermarket kameru.Ja jūs vēlaties, lai izveidotu savienojumu ar oriģinālo rūpnīcas ekrānu, lūdzu, apstipriniet, ka tā ļauj izmantot pēcpārdošanas kamera (parasti, sākotnējais ekrāns ir kodēšanas vai izmantot dekoders, lai padarītu to saderīgu ar aftermarket kamera).Pēcpārdošanas Android ekrāna un citiem ārējiem ekrāniem var strādāt tieši.Nē caurumošanas Uzstādīšana, Nekādu kaitējumu, auto virsbūves Uzstādīšana: kameras turētājs aizstāj viena automašīnas luktura korpusa (vai visu automašīnas lampas) oriģināls transportlīdzeklis, lai sasniegtu mērķi, nedrīkst bojāt vagona korpusu, kas ir ērta montāža.Lai novērstu nevajadzīgus strīdus, lūdzu pārbaudiet jūsu numura zīmju apgaismojums. (Izmērs: 77 * 28 mm) Vairāk Skaidrs, Fotogrāfijas Atskaites HD Augstas Kvalitātes Brilles Objektīvs

Komplekts 1: Parastās 6 metri vadu Komplekts

Set 2: Uzlabota 6 metri vadu Komplekts ( Video kabeļi ar Jaudas Relejs)

Releju var stabilizētu spriegumu un strāvu un padara kameru stabilāku

Ārējo monitoru (RCA) ir jāiegādājas papildus, jūs varat noklikšķināt uz saites zemāk, lai izvēlētos

Uzstādīšana Elektroinstalācijas Diagramma Apraksts: Šī Krāsa Auto Aizmugurējā Kamera ir OEM dizaina augstas kvalitātes krāsu kamera.Ar Augstas izšķirtspējas plašu skata leņķi un laba ūdensizturīgs, funkcijas, palīdz samazināt incidentiem un nelaimes gadījumiem.Solīt to, jūs nevarat iegūt labāku produktu par šo cenu.Galvenās Iezīmes: 1 .Augstas izšķirtspējas un 170 grādu plats skata leņķi 2. ar laba ūdensizturīgs funkciju. 3. Piemērojami dažādi Transportlīdzekļi: automašīna, kravas automašīnas, RV, mini-van u.c. 4. Atrisināt jautājumu par sliktu automašīnu Atpakaļskata efekts, kas var palīdzēt autostāvvieta un samazināt incidentiem un nelaimes gadījumiem. 5. Atbalsta NTSC TV sistēma 6. Ar savu eleganto un moderno dizainu, šī kamera ir ļoti populārs 7. Izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga materiāla 8. Tā vienkārši un pieticīgi dizains un mazais izmērs nebūs izdarīt nekādu uzmanību.Specifikācija: 1.Pikseļi: P AL:720* 576, NTSC: 720* 480 2.Jauda: DC12V 110mA 3.Skata Leņķis: 170 grādu 4.Attēla Sensors: 7090 5.TV sistēma: NTSC (Noklusējuma) / PAL 6.Horizontālā Izšķirtspēja: 520 TV līnijas 7.Objektīvs: 18.5 mm 8.Sync.Sistēma: iekšējais 9.S/N Attiecība: >48Db 10.Elektroniskā Slēdža: 1/60 1/100,000 11 sekundes.Video Izeja: 1.0 Vpp, 75Ohm 12.Baltās Krāsas Balanss: Auto 13.Ūdens necaurlaidīgs: IP67 14.Video Kabeļa Garums: apmēram 6m

Iepirkšanās Padomi

Par paku:

Faktiskā paketi prece var atšķirties no attēla,

Bet, lūdzu, varat būt drošs, ka Produkti ir tie paši,

Mēs tikai izvēlēties izmaksu ziņā efektīvāku kuģniecības izmaksas, lai dotu jums zemāko cenu.

Par Kuģniecības:

Sūtījums tiks izvietoti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir noskaidrots, tik ilgi, cik pircēja informācijas un piegādes adrese ir apstiprināta.Lūdzu, sniedz pareizu pasta kodu un derīgu tālruņa numuru, lai izvairītos no kavēšanās piegāde.

Ja jūs izvēlaties, DHL, kravas neietver maksu par attālās teritorijās.Par adreses, kas uzskaitītas attālos apgabalos, par DHL mājas lapā, tiks iekasēta papildus 30 ASV dolārus .

Ievedmuitas Nodoklis:

Mēs neesam atbildīgi par JEBKURU importa nodokli, Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu mūsu pircējiem, lai līdz minimumam samazinātu risku, kas maksā nodokļus.Jūs varat sniedziet mums summu, jūsu valsts atbrīvojumu no ievedmuitas nodokļa mūsu atsauces.

Pēcpārdošanas apkalpošanu un Atgriež:

Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs esam priecīgi atbildēt uz jūsu jautājumiem.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai kalpotu jums.Visi ziņojumi tiks atbildēts 24 stundu laikā.

Pēc saņemšanas paketi, lūdzu, rūpīgi pārbaudiet, vai produkts ir bojāts vai bojāta.Par bojāto un defektīvo produktu, mēs piedāvājam nomaiņa vai kompensāciju.Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā

Par Atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes (fotogrāfijas, lietojumu, utt.) palīdzēt citiem klientiem, kas vēlas iegādāties šo produktu, mēs to novērtēs!

Lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atvērt strīdu vai sniegt mums negatīvas atsauksmes, Paldies, ka devāt mums iespēju, tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: ibiza, bērnu auto vadītājs atbalsts, ibiza st, 6j, ibiza mk4, palodzes seat ibiza 6j, seat ibiza, seat leon, fr, roktura ibiza 2007

Signāla Tips Transportlīdzekļu Rezerves Kameras
Materiāla Tips ABS
Lēcu Materiāls Stikla
Palīglīnija
Vadu vai Bezvadu Stieples
Korpusa Materiāls Plastmasas
Zīmola Nosaukums LJLAIJIEEE
Garums Video Kabelis 6M

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti