Neewer 77 Collu Statīva, Kameru, Statīvu DSLR, 2-in-1 Kompaktā Alumīnija Statīvs Monopod ar 360 Grādu Bumbu Galvu, 2 Centra Ass

w93412

€38.56

Jauns produkts

Neewer 77 Collu Statīva, Kameru, Statīvu DSLR, 2-in-1 Kompaktā Alumīnija Statīvs Monopod ar 360 Grādu Bumbu Galvu, 2 Centra Ass, QR Plāksni un 8 Kg Slodzes Ceļot un Strādāt, somiņa Iekļauta

PIEZĪME: Fotokamera nav iekļauti.

Izgatavots no Alumīnija Sakausējuma ar cieta un izturīga konstrukcija.

Augstuma statīvs ir regulējams no 24-77 collas, un salocīts uz 19 collu kompakta uzglabāšana izmēru un 3.53 mārciņas neto svars, viegli uzskaites.

Uz šķirsta-slēdzenes sistēma, kas padara to vieglāk un ātrāk, lai regulētu augstumu, lai jūs varat pagarināt vai atsaukt statīvu sekundes.

QR plate ar standarta 1/4-collu skrūvju stiprinājums, lai ātri kameras savienojumu, un tas ir saderīgs ar gandrīz visiem DSLR kamerām, piemēram, Canon, Nikon, Sony, Samsung, Olympus, Panasonic, Pentax un utt.

Speciāli konstruētas bumbu-galvu var pagriezt par 360 grādiem, kas ļaus jums iegūt perfektu šaušanas leņķi, lai radītu apdullināšanu panorāmas un atklāt dažādas skaistumu. 360 grādu elastīgu jomā dizains, kas padara to vieglāk, kino kadri, piemēram, pan, tilt, un pan-tilt tajā pašā laikā.

3-pozīciju leņķa regulēšanas sistēma piedāvā 3 alternatīvus leņķi, kas dod jums labāko leņķi un pozīciju ar elastīgu un precīzu korekciju.Tas ļauj jums, lai atvašu šaurās vietās vai uz nelīdzena reljefa dažādās fotografēšanas situācijās.

Apgriezta fotografēšanas ļauj jums, lai shot statiskā ainavas no zema leņķa, piemēram, ezera virsmas un ideāli piemērots makro fotografēšanai.

Ar svaru āķa apakšā centrā ailē, jūs varat pakārt papildus svaru par papildu stabilitāti, kas ir drošāks par fotografēšana.

Neslīdoša gumijas kājām nodrošinātu, ka statīvs ir stabils uz zemes virsmas.

Specifikācijas:

Materiāls: Alumīnija Sakausējuma

Salocīts Garums: 19 collas/ 48 cm

Min.Statīva Augstums: 24-77 collas/ 61-197 cm

Maks.Kravas Ietilpība: 8 kg/17.6 mārciņas

Monopod Augstums: 35-70 collas/89-178 cm

Sfēras Diametrs: 36 milimetru

Kāju Iedaļu: 4

Kāju Bloķēšanas Veids: Flip-Bloķēšanas

Statīva Svars: 1.6 kg/ 3.53 mārciņas

1x Statīvs (ar bumbu galvu)

1x Pārnēsāšanas Soma

Tagi: sporta tech, statīvu, fotokameras statīva, bumbu galvas statīvu, led neewer, andoer statīvu, induro statīva galva, tālruņa statīvu, bexin statīvu, manfrotto

Veids Profesionālo Statīvu
Izmantošana Mirrorless Sistēmu Kamera
Materiāls Alumīnija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums neewer
Max Extened Garums (mm) 1970mm
Svars (g) 1420g
Iepakojums
Modeļa Numurs 10096566
Salocīta Garums (mm) 480mm

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti