Zīmola Krāsu Saulesbrilles Klipu Saulesbrilles Vīriešiem, Sievietēm Polarizētās Klipu Brilles UV400, Saules Brilles Vīriešu Brilles Klipu

w93407

€5.69

-4.12

€9.81

-41 %

Jauns produkts

laipni lūgti mūsu veikalā

Mēs pieņemam daudz jauktu vairumtirdzniecība , ja jums ir nepieciešams vairāk produktu , lūdzu, sazinieties ar mums , mēs būsim ar jums ar viszemāko cenu tirdzniecības Visiem mūsu produktiem, lai nodrošinātu kvalitāti.

Vairāk par stilu brilles vēlaties, sazinieties ar mums.mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

RUI HAO EYEWEAR Zīmols Modes Polarizētās Saulesbrilles Klipu par [7023C]

MOTĪVS: 1. Pārveido regulāri brilles uz saulesbrilles. 2. Piešķir uz esošo recepšu vai modes brilles.Liels tiem, kas jau ir pāris recepšu brilles un nevēlos tērēt vairāk par pāris recepšu saulesbrilles! 3. UV400 Objektīvu tehnoloģiju, 4. modes saulesbrilles klips, Polarizētas, anti-glare, liels, makšķerēšana, braukšana un daudzām citām āra aktivitātēm.

Izmērs ir šādi Modeļa Numurs: 7023 Zīmols: RUI HAO BRIĻĻU Lēcas Krāsa: Mirror Zila / Spogulis Sudrabaini / Spogulis Zelta / Objektīva stils: Polarizētu Lēcu Materiāls: Polikarbonāts Tilta Materiāls: Plastmasas UV aizsardzība: UV 400 Postenis Izmērs: Lēcas Platums: 57mm Tilta Platums: 15 mm Kopējais Platums: 130mm Vertikālais garums: 38mm Stāvoklis: Jauns

Paketē iekļauts: 1 clip-saulesbrilles (Dāvanu: 1 gadījumā)

Paziņojums : 1.Lūdzu klipu maigi par to, lai brilles gadījumā visus zaudējumus, stikliem. 2, Tas ir tikai saulesbrilles klips , neietver brilles rāmi! 3. Sakarā ar manuālo meansurement , 1-3 mm atšķirības no lielums ir atļauts .

Izmērs:

Krāsa: Zils Spogulis

Krāsa: Sudrabaini Spogulis

Krāsa: Mirror Zelta

. Sakarā ar manuālo meansurement , 1-3 mm atšķirības no lielums ir atļauts

1. Mēs kuģis pasaulē.Kuģniecības laiks var atšķirties, atkarībā no saņēmēja atrašanās vietu.

2. Preces tiks nosūtītas ietvaros 48-72 stundas pēc tam, kad noskaidroti maksājumu.

3. Iepakojumā pa aviopastu tiks aizkavēta 5-10 dienas dažkārt arī iemesls par lidojumiem, pasūtījuma jautājumu, vai Ziemassvētku rush

4. Starptautiskās rush.pasūtījumi, pircējs ir atbildīgs par jebkuru piemērojamo ievedmuitas nodokli, vietējie nodokļi un PVN.Lūdzu, pārbaudiet ar savu muitas pirms iegādes.

5. Par jebkuru steidzamu sūtījumu, lūdzu, izmantojiet Express sūtījumi, piemēram, EMS ,TNT VAI DHL, lai tas neradītu nekādas kavēšanās (tas aizņems 3-7 darba dienu laikā, lai visas pasaules)

Lūdzu, zināt, ka jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 Zvaigžņu reitingu par www.grandtech.lv mums ir ļoti svarīgi , un svarīgi, lai turpināja panākumus mūsu uzņēmumā .Mēs cenšamies nodrošināt vislabāko klientu apkalpošanu .Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, paziņojiet mums to pirms jūsu atsauksmes .E-pastu vai zvaniet mums, ir laipni.Mēs cenšamies atbildēt uz visiem jautājumiem un atrisinātu jebkādas problēmas, cik ātri vien iespējams.Tomēr, sakarā ar augstu apjoma ikdienas ienākošos e-pastus un laika joslu starpību, mēs, iespējams, nevar, lai atbildētu jūsu e-pastu uzreiz.Lūdzu, ļaujiet 1-2 darba dienu laikā par mums atbildi.

Mūsu e-pasts:tāda pati kā ebay

1. Ja jums ir bojātu preci, kas jūs vēlaties, lai atgriešanu vai apmaiņu, lūdzu, sazinieties ar mums 14 dienu laikā no jums saņemt sūtījumu. 2. MUMS NAV MAKSAS ATJAUNOŠANAS MAKSA. 3. Bojātu un izmantot priekšmetus, nevar pretendēt uz atgriešanos. 4. Kuģniecības izmaksas netiek atgriezta. . 5. Preces jābūt atpakaļ neizmantoto stāvoklī ar oriģinālo iepakojumu. 6. Klients ir atbildīgs par kuģniecības maksas jebkurā atpakaļ nosūtītās preces. 7. Ja atgrieztā prece ir pierādīts strādāt arī pēc testa, klientam jāveic visi izmaksām. 8. Klientiem, ir nosūtīt preces atpakaļ oriģinālā iepakojumā, pirms kļūst pilnu kompensāciju. 9. Nopērkot šo preci jūs automātiski piekrītat mūsu noteikumiem, noteikumiem un nosacījumiem. 10. Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un sūti mums izsekošanas skaits.

***** Pircēji ir atbildīgs tikai par atgriešanos kuģniecības maksa par garantijas objektus.

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, pārliecinieties, ka jums mūsu (pārdevēja) atgriezties adresi, un rakstīt "dāvana", par piegādes detaļām lapā.Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un sūti mums izsekošanas skaits.

Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt vai piešķirtu kompensāciju ASAP.

Tagi: reprodukcija cartier brilles, cartier brilles, zilas, cartier hercogs brilles, balts cartier brilles, cartier gan brilles, cartier brilles vīrs, cartier raga brilles, cartier parīzes brilles, parastā cartier brilles, dimanta cartier brilles

Zīmola Nosaukums RUI HAO BRILLES
Stils Bez apmales
Rāmja Materiāls Plastmasas
Objektīvs Augstums 38mm
Lēcu Materiāls Polikarbonāta
Objektīva Platums 57mm
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Vienuma Tips Brilles
Lēcas Optisko Atribūts Polarizēta
Dzimums Unisex
Modeļa Numurs 7023Color
Briļļu Tips Saulesbrilles

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti