Daudzfunkciju Ūdensizturīgs Molle Maisiņš Josta Pakotnes Zvejas Rīku Glabāšanas Somas Āra Sporta Tūrisma Pārgājieni Ceļa Kāju, Somas

w93202

€4.87

-1.46

€6.33

-23 %

Jauns produkts

Daudzfunkciju Ūdensizturīgs Molle Maisiņš Josta Pakotnes Lure Zvejas Rīku Glabāšanas Somas Āra Sporta Tūrisma Pārgājieni Ceļa Kāju, Somas

Funkcijas:

1. Nodiluma izturība: Nodiluma izturīgs neilona audums, izturīgs pret skrāpējumiem, nav viegli izgaist.

2. Ūdensnecaurlaidīgos: Pat tad, ja produkts tiek izmantots mitrā vidē uz ilgu laiku, vai ne puve pēc iegremdēšanas.

3. Multi-bag nodalījuma struktūra: Var klasificēt un uzglabāt dažādus priekšmetus, piemēram, 10 collu iPad, ilgi, seifs, 6 collu mobilo telefonu, atslēgas, papīra dvieļi, cigaretes utt., praktiska.

4. Aprīkots ar MOLLE sistēma: Var kombinēt ar citām iekārtām.Slodzes tējkanna vāciņu, rācijām, uzlīmju un citu aprīkojumu, kā nepieciešams.

5. Easy care: virsma nav viegli ievērot putekļus un traipus, viegli rūpēties.

6. Tur ir D-veida karājas sprādzes daudzās vietās: D tipa sprādzes var izmantot, lai mount āra iekārtas, piederumi, piemēram, tējkannas un nelielas kabatas.

Specifikācija:

Audums: Nodiluma izturīgs neilona audums

Odere: Mercerized kokvilnas + ūdensnecaurlaidīgs pārklājums

Krāsa: Melna

Izmērs: 300x240x110mm/11.81x9.45x4.33in

Svars: 400g

Pielietojums: Kalnu tūrisms, sports, āra kempings, pārgājieni, riteņbraukšana

Kāju maiss struktūra:

1. Priekšējā vāka rāvējslēdzēju plāksteris kabatas: Var turēt mazus priekšmetus, piemēram, bankas kartes, mainīt, monētas, un rēķinus.

2. Priekšējā augšējā zip kabatas: Brilles veltīta.Sabiezinātas sūklis šoks spilventiņu uz priekšu un atpakaļ, lai efektīvi aizsargātu brilles.

3. Priekšpusē uzšūtas kabatas: Var nodot plānas un gaismas objektus, piemēram, autobusu, kartes, rēķinus, papīra.

4. Priekšā rāvējslēdzējs soma: ir iespēja izvietot cigarešu, 6-collu mobilie telefoni, šķiltavas, utt.

5. Kreisajā pusē sprādzes maisiņš: Var ievietot cigarešu, 4.5 collu mobilo tālruni.Ir zīmuļa gadījumā dizainu uz abām pusēm.

6. Labajā pusē rāvējslēdzējs soma: ir iespēja izvietot mazus priekšmetus, piemēram, cigaretes, mobilie telefoni, atslēgas.

7. Galvenais soma: Vieta, 10 collu iPad, mobilo telefonu, maku un citām ikdienas vajadzībām.

8. Iekšējo maisu galvenais soma: Var novietot ilgi, seifs, 6 collu mobilo tālruni.

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Kāju Jostas Soma

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: zvejas knaibles pesca, fanny pack ceļojumu, zivju zvejas rīku, mini makšķeres soma, plastmasas zvejas somas, mifin zvejas soma, pakārtotā zivis, soma zivis, finanšu zvejas rīku, mazs viduklis zvejas soma

Modeļa Numurs Kāju
Ar Paliktni vai Ne No
Izmantošana Daudzfunkcionāls
Slāņi 3-Layer
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Neilona

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti