Ir 2021. Jauno Vasaras Sieviešu Kleitas, Cietā Multi Krāsas Augsta Vidukļa Gadījuma Vienotā Krūtīm, Moderns Mežģīņu Augšu Savvaļas Mini Kleita DR1933

w9149

€11.43

-11.44

€22.87

-50 %

Jauns produkts

Izmēri

Padomus par Lielums (mēs Āzijas izmērs)

1. Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem. 2. Joprojām nav pārliecināts par izmēru?Lūdzu, tērzēt ar mums vai ziņu mums.Mēs gribētu ieteikt balstoties uz savu mērījumus krūtis, viduklis un gūžas. 3. Izmēru var būt 2-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums.

Modelis liecina,

Detaļas Un Krāsas

Vairākas Kopīgas Jautājumi Un Atbildes:

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Kā var izsekot manu parecl?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.61003b18xB9Hs5&lang=en(Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Tagi: prom kleitas ir 2021. melns, kokvilnas mežģīnes materiāla, 2019 Ziemas, nevienmērīga kleitas 2021, lina kleitas 2021, sequin apdare, colorfaith kleita, mežģīnes un lentes amatniecības, džemperis džemperis veste, vakariņas kleitas 2021

Apdare Vērtnes
Materiāls Lanon
Piedurknes Garums(cm) Īss
Izgriezums Savukārt-Apkakle
Vecums Vecumu 16-28 Gadiem
Jostasvietu impērija
Zīmola Nosaukums Colorfaith
Kleitas Garums Virs Ceļa, Mini
Piedurknes Stils Regulāri
Siluets A-LĪNIJAS
Stils Ikdienas
Modeļa Numurs DR1933
Modelis Tips Cietie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sezona pavasarī
Dzimums SIEVIETES

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti