Luksusa Dimanta Joslas Apple Skatīties 3 42mm 38mm Sieviešu Aproce correa Apple skatīties SE joslā, Sērija 6 5 4 44mm 40mm Watchband

w91460

€9.68

-9.68

€19.36

-50 %

Jauns produkts

Funkcijas:

1.Izmērs :Ideāli piemērots Apple Skatīties visu modeļu 38mm/42mm/40mm/44mm, Sērija 1 2 3 4 5 6 SE

2.Materiāls: Augstas kvalitātes metāla, labi pulētas, padara to gludu un ērtu ikdienas sabiedrotais.

3.Regulējams ideāls fit: Nāk ar izmēru maiņas līdzeklis; Jūs varētu viegli noņemt papildu saites, lai atbilstu jūsu rokas perfekti.

4.Tā ir lieliska dāvanu izvēle, lai Mātes dienā, Valentīna Dienā, Pateicības, Ziemassvētki, Kāzas, Jubilejas un Dzimšanas dienas dāvana.

5. ja ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums frist laikā ,mēs to atrisinātu ar jums ,gaidu jūsu rīkojumus,Labāko novēlu, lai jums!

Komplektā ietilpst:

1 x skatīties band (nav iekļauts skatīties)

1*Demontāžas instruments (bezmaksas dāvanu neatbalsta pēc pārdošanas)

Atsauksmi 1.Mēs paļaujamies uz mūsu www.grandtech.lv reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus,Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums,lūdzu atstājiet labas atsauksmes, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu. 2.ja jums ir dažas jautājums vai jautājums par jūsu pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, nevis dot negetive atsauksmes un domstarpības,mēs atbildēsim jums asap, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas. 3.Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem,un vienmēr centīsimies jums palīdzēt.Shippment 1.Mēs nosūtīsim iepakojumā 12 stundu laikā pēc jūsu maksājumu.Un saskaņā ar jūsu valstī, izvēlēties labāko piegāde. 2.Jūtieties brīvi Sazināties ar mums, ar jebkuru jautājumu,mēs piedāvājam jums apmierinošas atbildes.Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu? 1.Vairumtirdzniecības klientu,mēs piedāvājam vairumtirdzniecības cenas un bezmaksas ekspress piegāde (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuriem piegādes laiks ir aptuveni 3-7 dienas (Izņemot attālos rajonos). 2.Lai piliens kuģniecības klientu,mēs nosūtīsim preces, lai jūsu klientiem tieši un nebūs likt jebkuru mūsu informācijas paketi.

Tagi: sk skatīties, apple skatīties joslā mirgo dimanta, aproce skatīties sieviete, melnās sporta cilpa, apple skatīties joslas luksusa krokodils, ādas sieviešu watchband, watchband sievietēm, watchband apple skatīties 3 42mm, apple skatīties joslas luksusa 40mm, apple skatīties metāla grupa sudraba

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 4 Apple skatīties joslas 44mm
Izmērs 2 apple skatīties joslas 42mm
Modeļa Numurs Apple Skatīties SE sērija 6 5 4 3 2 1
Zīmola Nosaukums jansin
Izmērs 1 apple skatīties joslas 38mm
Joslas Garums 20cm
Modelis Apple Skatīties, sērija 6 5 4 3 2 1
4. tips Skatīties Siksnu Apple Skatīties, Sērija 6
Izmērs 3 apple skatīties joslas 40mm
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
Iezīme Ērts & Izturību!
1. tipa Skatīties Siksnu Apple Skatīties 38mm 42mm
stāvoklis Jauns ar birkām
3. veids Skatīties Siksnu Apple Skatīties SE 44MM 40mm
2. veids Skatīties Siksnu Apple Skatīties 40mm 44mm
Skavu Veids metāla pogu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti