Eleganti pelēkā krāsā Appliques stila Vakara kleita 2020. gadam, balles kleitas, vakara tērpi vestidos de fiesta drēbes de soirée de mariage

w9125

€40.84

-56.41

€97.25

-58 %

Jauns produkts

Sakarā ar konkurenci tirgū, tas ir neizbēgami, ka kvalitātes kleitas tirgū ir nevienmērīgs.Top kleitu kvalitāte vienmēr ir bijušas mūsu ceļu.Mēs noliegt low-end produktiem.Tādējādi, mēs vēlētos lūgt piedošanu no jebkura klientam, kas pieprasa lētu, bet zemas kvalitātes kleita no mums, jo mums nav noteikts, ka.Malā no tā kvalitātes, kā mūsu augstākā prioritāte, mūsu moto ir vienmēr bijis liekot mūsu klientu priekšā mūsu peļņa.Mēs uzskatām, ka mēs varam gūt labumu no otra ar kopējo attīstību.Mēs nepārtraukti attīstās jaunas kleitas un mēs apsveicam visus mūsu klientus, jauni un veci, gan iepirkties mūsu veikalā.

*TIPS:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.mūsu kleitas ir bez vilcienu.mēs neesam apvīlēta kleitas apakšā, jo audums ir īpašs ,bet neietekmē mērci .Kleita var būt arī lietoti pareizi, ja tas netiek apvīlēts.

3.Bildes uz produkta ieviešana ir visas reālās fotogrāfijas. 4.Kāzu kleitas visas ir roku darbs,tāpēc tas ir normāli, phenonmenon, lai ir dažas krelles vai vizuļi krītot,un tas neietekmēs valkā.

Tagi: k balles kleita, kāzu vakara kleitas ilgi luksusa 2020, deju grupa kleitas, sieviešu vakarā, kleita quinceanera, spalvu garo apmetni, lo vakarkleita, zara kleita, kleita oficiāli, sieviešu drēbes, gala bumbu kleita kleita

Auduma Veids Tills
Vienuma Tips Vakara Kleitas
Pasūtījuma Izgatavotu
Faktisko Attēlu
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Tērps Kāzu kleita
Izgriezums V-Veida Kakla
Modes Elements Appliques
Vilciens NAV
Stils Elegantas,Seksīgas,Lēti,Mode,Greznība
Sezona Vasaras/Pavasara/Rudens/Ziemas
Godu Puse kleita, līgavas kleitas , vestido de fiesta de boda
Kleitas Garums Grīdas Garums
Zīmola Nosaukums poemssongs
Piedurknes Stils Bez piedurknēm
Par lielums Ir plus lieluma
Siluets A-LĪNIJAS
Par Kvalitāti Labas Kvalitātes
Apdare Noapaļošana
Jostasvietu Dabas
Iebūvēts Krūšturis

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti