Urbuma Čūska Tīrāku 30 cal. 308Cal 30 - 06. 300cal. 303 & 7.62 Mm Medību Piederumi, Tīrīšanas RopeNew Ierašanās

w91166

€3.66

Jauns produkts

Ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to uz savu " vēlmju Saraksta ".Ja jums patīk mūsu veikals,lūdzu, pievienojiet to jūsu " Veikals Saraksts ".Paldies ļoti daudz.Ir jauka iepirkšanās laiku!Urbuma Čūska Tīrāku 30 cal. 308Cal 30 - 06. 300cal. 303 & 7.62 mm Medību Piederumi, Tīrīšanas Troses Funkcijas:

-Izstrādāts ar virkni iebūvēts sukas, tā apvieno visus tīrīšanas procesu vienā vienkāršā solī, efektīvi tīrīšanas jūsu nesa vienu reizi.

-Pirmkārt, sākotnējais diegs jomā sukas rīcības pēc tam noņem irdenas smiltis un būvgružu urbuma pirms galvenā attīrīšana.

- Visbeidzot, galvenais diegs, ar 160 reizes vairāk diegs nekā standarta tīrīšanas tamponu, super-krūmāji urbuma, lai spogulī-kā pabeigt.

-Misiņš-svērtā drop-caur vadu potzari viegli leju barelu, vienkārši satveriet un velciet kabeli caur mucu - vienu pull cauri, tas viss. -Viegls un kompakts, tas ir viegli veikt, lai pat visattālākajiem medību galamērķi.

-Tur nav pakļauti metāla bojāt rakņāties vai vainagu, un ne montāža ir vajadzīga.

-Un tas ir šķīdinātājs, drošu, mazgājams un atkārtoti simtiem reižu.

-Pieejams šautenes, bises un pistoles.

Kā to izmantot?

Piliens misiņa svērto vadu caur nesa.

Velciet lēnām,uzmanīdamies, lai aizķerties uz malām vai pistoli daļas.

Atkārtojiet, ja nepieciešams, līdz gun stobrs ir tīrs.

Urbuma Čūska var viegli mazgāt ar Rokām.

Par Orķestris seurely vai izmantot bija soma mašīnu tīrīšanai.Gaisa mitruma.Pakete ietver: 1 * Tīrāku Piezīmes: 1. Lūdzu, ļauj 1-2CM atšķiras, jo manuāla mērīšana. 2. Īstās krāsas var nedaudz atšķirties no attēlos, jo datora ekrāna rezolūcijas, spilgtums, kontrastu utt.Paldies par jūsu sapratni.Nekādu problēmu, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu uzreiz.

Tagi: par medības, urbuma tīrītājs, divkājis par, 308 lāzera, gaisa pistoli, airsoft m4, aeg barelu, tanks tīģeris, mazie kaķeni katapulta, cz 455 daļas

Modeļa Numurs 0000
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti