320ml Keramikas Šķidro Ziepju Dozators Virtuves, Vannas istabas Mājas Apdare Roku Ziepes Pudeli Nospiežot Dušas Želeja, zobu Suku Turētājs

w91008

€7.61

-0.4

€8.01

-4 %

Jauns produkts

-Materiāls: Keramikas+ Dabīgā koka+ABS-Jauda: 320ML -Izmērs: L*W*H:6.5 cm*6.5 cm*16cm(Max) -Krāsa: B trūkums /Balta -Stils: Multi-postenis iespējas -komplektā Ietilpst: 1gb+ Dabīgā koka paplāte/ 2gab+ Dabīgā koka paplāte (Brīvi izvēlēties sev) Pls uzmanību: 1. Lielākajai daļai ražojumu, Lai saglabātu kravas, NEVIENS Mazumtirdzniecības Kastē.Mēs Pack Droši putu un Burbuļu Soma. 2. Attiecībā uz produktiem, wrok ar akumulatora, bez akumulatora iekļauti, lai jūsu pasūtījumu, jo Aviopastu, Pasta aizliedz akumulatoru.Pls saprast!

3. Par piegādes veids: Rīkojums mazāk nekā USD 5, paku tikai tad var izsekot, kad tas vēl Ķīnā, lai saglabātu kravas, pls saprast.Paldies!

Maksājuma 1. Pilna samaksa jāveic 5 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu.Kuģniecības un nodošanu Ķīna Post epacket EMS ir mūsu priekšroka kuģu satiksmē, kā arī piedāvājam citus kuģniecības pakalpojumu, izmantojot TNT,DHL,Fedex un UPS,u.c.Atmaksas/Apmaiņa 1. Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums, apmainīt preci vai atgriezt, lai saņemtu kompensāciju.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa ja ne mūsu vainas dēļ. 2. Pircējs ir jāsazinās ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad piegādāts, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.Atsauksmes Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes, mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Uzņēmumam, Ja jums ir vecs klients varbūt varat saņemt atlaidi, ja jūs vēlaties kaut ko iegādāties, vēlreiz, lūdzu, sazinieties ar mani, ja jums ir.Arī mēs apsveicam ar vairumtirdzniecību, vairāk preces var apskatīt mūsu webs paldies.

Tagi: pipari kratītājs, stāvēt zobu suka, roku mazgāšanas, tiy vannas produkti, organizē zobu sukas, roku ziepes, piederumu komplekts vannas istaba, rūpes par dabu, suku turētājs grims, par mājas interjeru

Veids Divu gabalu
Modeļa Numurs LDJJ
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ir Smart Ierīces No
Iezīme Eco-Friendly
Materiāls Keramikas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti