Aveņu Pi 4 B Paraugs 5 collu Touchscreen TFT HDMI 800x480 Displejs LCD Touch Screen Aveņu Pi 3 Modelis B+/3B PC Klēpjdators

w90280

€24.54

-6.92

€31.46

-21 %

Jauns produkts

Aveņu Pi 4 B Paraugs 5 collu Touchscreen TFT HDMI 800x480 Displejs LCD Touch Screen Aveņu Pi 3 Modelis B+/3B PC Klēpjdators

Ievads :

Tas ir Aveņu Pi 5 collu touch screen , pretestības touch , 800x480 izšķirtspēju.Mēs piedāvājam HDMI adapteri, par Aveņu Pi 3 Modelis B+/3B un Micro HDMI adapteri, par Aveņu Pi 4 Modelis B. To var arī izmantot, lai DATORU/Klēpjdatoru , taču bez touch uz PC.Lai izmantotu šo touch ekrāna , jums ir nepieciešams, lai konfigurētu Aveņu Pi sistēma , pretējā gadījumā tas var nedarboties. ( metode ir apraksts ) Mēs speciāli nodrošināt akrila turētājs ekrāna , lai jūs varētu izmantot to uz darbvirsmas ērti.

Motīvs :

1. 5inch standarta displejs, 800 × 480 izšķirtspēju 2. Ar pretestības touch screen, atbalsta touch kontroli 3. Atbalstu apgaismojuma kontrole vienatnē, apgaismojumu var izslēgt, lai taupītu enerģiju 4. Atbalsta standartu HDMI interfeisa ievades, kas atbilst un var tieši ievadīt ar Aveņu Pi (4B/3B+/3B) 5. Var izmantot kā universālas-izmantojiet HDMI monitora, piemēram: connect ar datoru HDMI kā sub-ekrānu (izšķirtspēja ir nepieciešams, lai varētu piespiest jauda 800 x480) 6. Izmanto kā aveņu pīrāgs displejs, kas atbalsta Raspbian, Ubuntu, kali, Kodi(touch), win10 IOT(touch) Lūdzu, izmantojiet mūsu ieteikto sistēma, touch screen.Ja lietojat citu sistēmu, tā, iespējams, nav touch funkciju, vai nevar strādāt.Jums ir nepieciešams, lai konfigurētu tas pats.Tāpēc, ka tur ir daudzas sistēmas, ka Aveņu Pi, var izmantot, mēs nevaram veikt katra sistēma ir saderīga ar mūsu skārienekrānu. 7. Darbs kā DATORA monitoru, atbalsta XP,win7, win8, win10 sistēmas(neatbalsta touch)

Specifikācija :

1. Izmērs: 5.0(collas) 2. Izšķirtspēja: 800*480(punkti) 3. Touch: 4-vadu pretestības touch 4. Produkta Izmērs: 121.11*77.93(mm) 5. Svars(Iepakojumā, kas satur): 206 g) 6. Jaudas Izkliede: 0.34 A*5V

① USB interfeiss:Iegūt 5V barošanu no USB, Ja ④ -13*2 kontaktu Ligzda ir savienota, ka šī USB interfeiss var būt Savienojumu ② HDMI interfeisu:Par HDMI pārvades ③ Apgaismojums Barošanas slēdzis:Kontrolē apgaismojumu ieslēgt un izslēgt, lai taupītu enerģiju ④ 13*2 kontaktu Ligzda:Iegūt 5V strāvu no aveņu Pi LCD, tajā pašā laikā nodošanu pieskārienu signālu atpakaļ uz aveņu Pi ⑤ Pagarināts interfeiss:pagarināts ④ -13*2 kontaktu Ligzda signālu Pin-to-Pin

Par Turētājs

Šis turētājs ir gatavotas pēc pasūtījuma, lai tas 5 collu touch screen , un tā nav piemērota cita ekrāna.Tur ir pārklāta ar aizsargājošu plēvi uz virsmas gadījumā , lūdzu, izņemiet to pirms lietošanas.

Kā lietot ar Raspbian/Ubuntu Palīgs/Win10 IoT Core Sistēmu

1. solis, Instalēt Raspbian oficiālais attēls 1. Lejupielādēt jaunāko attēlu no oficiālās lejupielādētu. 2. Uzstādīt sistēmu, saskaņā ar oficiālo pamācību soļiem.2. solis, Instalēt LCD Draiveri Tiešsaistē 1. Izmantot SSH, lai izveidotu savienojumu ar aveņu pi, 2. Un Nodrošinātu, ka aveņu pi ir izveidots savienojums ar Internetu, pirms veikt šādas komandas: sudo rm -rf LCD-show git clone https://github.com/goodtft/LCD-show.git chmod -R 755 LCD-show cd LCD-show/ sudo ./LCD5-show

Kā izmantot kā DATORA monitoru

1. Pievienojiet datoru HDMI izejas signālu uz LCD HDMI interfeisu, izmantojot HDMI kabeli 2. Savienojumu ar LCD USB Touch saskarne (vai Nu no diviem MicroUSB) USB ports ierīces 3. Ja ir vairāki monitori, lūdzu, atvienojiet citu monitoru savienotāji pirmo, un izmantojiet LCD kā tikai uzraudzīt testēšanas.

Iepakojums saraksts :

A :

1 x 5 collu skārienjutīgais Ekrāns, 1 x Melns Akrila Turētājs 1 x Irbuli 1 x Micro HDMI Adapteris 1 x CD 1 komplekts x Skrūves ( nav iekļauta Aveņu Pi )

B :

1 x 5 collu skārienjutīgais Ekrāns, 1 x Balta Akrila Turētājs 1 x Irbuli 1 x Micro HDMI Adapteris 1 x CD 1 komplekts x Skrūves ( nav iekļauta Aveņu Pi )

C :

1 x 5 collu skārienjutīgais Ekrāns, 1 x Irbuli 1 x Micro HDMI Adapteris 1 x CD 1 komplekts x Skrūves ( nav iekļauta Aveņu Pi )

D :

1 x 5 collu skārienjutīgais Ekrāns, 1 x Melns Akrila Turētājs 1 x Irbuli 1 x HDMI Adapteris 1 x CD 1 komplekts x Skrūves ( nav iekļauta Aveņu Pi )

E :

1 x 5 collu skārienjutīgais Ekrāns, 1 x Melns Akrila Turētājs 1 x Irbuli 1 x HDMI Adapteris 1 x CD 1 komplekts x Skrūves ( nav iekļauta Aveņu Pi )

F :

1 x 5 collu skārienjutīgais Ekrāns, 1 x Irbuli 1 x HDMI Adapteris 1 x CD 1 komplekts x Skrūves ( nav iekļauta Aveņu Pi )

Tagi: raspberrry pi ekrāns, aveņu pi 4 ecran, mājas jetson nano, spēle klēpjdators, apelsīnu pi plus, roseberry pi 3 lietas, 4 aveņu pi modeļa b, pi, aveņu pi, rasberry pi 5

Savietojams ar Aveņu Pi 4 Modelis B+/3B+/3B
Rezolūcija 800 x 480
Piederumu Tips LCD ekrāna
Izmērs 5 inch
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums SHCHV
Lieta Akrila (Melns/Balts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti