17.3 collu 18inch Spēļu klēpjdatora soma portatīvo spēļu grāmatiņa gadījumā DIY datora korpusa 15.6"16" par alienware 17 18 /asus/ dell

w90252

€14.70

Jauns produkts

Mēs esam rūpnīcas tiešā pārdošana, mums ir savas rūpnīcas un atbalstu, vairumtirdzniecības, kā arī nometiet kuģniecības , daudzi skaistu dizainu, lai jūs varētu izvēlēties.Atbalsta DIY CUSTOM, padarīt savu dizainu!

ATBALSTA DIY CUSTOM

Piezīme: Sakarā ar manuālo mērījumu, tur ir neliela kļūda lieluma.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

HUADO Rūpnīcas

Profesijas · Augstums kvalitāti · Vairumtirdzniecība

Piegāde:

mēs piedāvājam dažādu sūtījumu veidu,pircējs var izvēlēties pats.jo starpība starp katrā valstī muitošanas laiku,tāpēc ,laikam, ka preču ieradās atšķiras arī.Protams,ja jūs vēlaties, jebkuru citu kuģa tipu, pls atstāt ziņu, lai pastāstītu mums,mēs nosūtīt sūtījumu ar savu kuģi veidā.Ķīna pēc kuģniecības laiks ir aptuveni 3~7 nedēļas,EMS ir aptuveni 2 nedēļām,citiem tiešu ir aptuveni 5~9 dienām.

Par Atgriežas:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņēmusi preces pamatots iemesls.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Par Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: tukša pc spēļu gadījumā, kabeļu alienware m17x r3, spēļu klēpjdators asus, logo alienware 17 r4, vivobook, Huawei Matebook, dell alienwar, 17 collu klēpjdators, alienware 15, fx505

Modelis Tips Drukāt
Dzimums Unisex
Iepakojums
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Materiāls Neoprēna
Stils Fasion
Veids Klēpjdators Piedurkne
Piemērojamie Modeļi Citi
Zīmola Nosaukums HUADO

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti