Sieviešu kurpes sandles grupveida papēžu kurpes chunky sandales Ikdienas Apavi ar augstiem papēžiem gladiators vasaras sandales sieviešu punk kurpes YMB107

w89753

€22.66

-25.56

€48.22

-53 %

Jauns produkts

Mūsu produkts izmērs standarta

US4.5=EUR34=220mm(kailām kājām garums)

US5.0=EUR35=225mm(kailām kājām garums)

US6.0=EUR36=230mm(kailām kājām garums)

US6.5=EUR37=235mm(kailām kājām garums)

US7.5=EUR38=240mm(kailām kājām garums)

US8.5=EUR39=245mm(kailām kājām garums)

US9.0=EUR40=250mm(kailām kājām garums)

US9.5 =EUR41=255mm(kailām kājām garums)

Dažādiem cilvēkiem ir atšķirīgs platums un garums ,un dažādās valstīs ir dažāda izmēra ,Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu izmēra, pirms jūsu pasūtījumu ,Paldies Draudzīgi Padomi: 1,nav izvēlēties szie kā jūsu valsts lieluma. 2,reāli Nav MUMS lieluma,Vienkārši pārveidot Ķīnas izmēru ar mūsu noteikumiem un savu Pēdas garumu. 3,Ne Zole garums,Ne Zolīti garums,Kāju garums tikai. 4,Ja jūsu kāju garums ir pareiza, Parasti apavi ir piemēroti. 5,Ja jūsu pēda ir platāka un biezāka,izvēlēties vienu izmēru lielāku.Iezīmes: 100% Pavisam Jaunu .Krāsu izvēle: melna, (tā, piemēram, attēlus rādīt) Materiāli : Pu ādas (tā, piemēram, attēlus šovs) Papēži : 7cm(1cm=0.39 collas),lūdzu, atļauts 0.2-0.5 kļūda !Platforma : 4.5 cm ,lūdzu, atļauts 0.2-0.5 kļūda !Ar sizs izvēles: 35,36,37,38,39 Augstas Kvalitātes, Moderni & Ērti, Šīs Kurpes ir ļoti modes un populārs Šis ir ļoti populārs, dizainam, mēs uzskatām, ka jums patiks, ka ir ļoti daudz!

Atgriešanās politika:

1.Visas preces tiek rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, nebūs nekādas kompensācijas/apmaiņu par jautājumiem, kas ir nodilušas vai bojātas pircējs .Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā par piegādi.

2. Visas preces ir jānosūta atpakaļ nebojātā oriģinālajā produkta iepakojuma tādā pašā stāvoklī, kurā tie saņemti, lai pretendētu uz kompensāciju vai maiņas preces.

3. Ja jums ir nepieciešams, lai atgrieztos objektu, kuģniecības izmaksas ir neatmaksājamas.Kompensācijas tiks izsniegtas mazāk mūsu piegādes izmaksas.Pircējs ir atbildīgs atgriešanas/apmaiņas kuģniecības izmaksas.

Piegāde:

1.Bezmaksas piegāde: China Post Air Mail (≤ 2 kg).Ja vēlaties, lai citas metodes, lūdzu, sazinieties ar mums.Bet tur ir papildu piegādes maksa ir nepieciešams maksāt, ja jums vietu pasūtījumu.

2.Vairāk nekā $200 par pasūtījums tiks piegādāts ar EMS dažās valstīs, 3-7 dienas, ierašanās, bezmaksas piegāde.

3.Prece tiks piegādāta 7 darba dienu laikā pēc tam, kad pilnībā noskaidroti maksājumu ir saņēmis.

4.Mēs nepiegādājam uz sestdienu vai svētdienu.

5.Izsekošanas Skaits tiks sniegta pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir nosūtīts.

6.Dažreiz paketi, varbūt palikt pie muitas ilgu laiku,Lūdzu, saprast, starptautiskie sūtījumi

Muitas nodevas:

Vairumā laiks, pircējs nav jāmaksā nekādas muitas, ja nopirkt nelielu kvalitāti.Mēs paziņo, ka tā ir kā paraugs, vai dāvana ,Bet reizēm dažās valstīs muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politika pie sava vieta, piemēram, Itālijā un Holandē.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas , tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.

Atsauksmes:

Jūsu gandarījums ir tas, ko mēs cenšamies!

Mēs darīsim visu iespējamo, lai sasniegtu šo mērķi!!

1.Jūsu Pozitīvās atsauksmes ir atslēga uz mūsu uzņēmumu panākumiem.Mēs lūdzam jūs, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāj pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR) 5.

2.Mēs pateicamies jums iepriekš par jūsu laiku, un patiesi ceru, ka jums ir apmierināti ar savu pirkumu un mūsu pakalpojumu.

3.Ja jūs neapmierina jūsu darījums: Lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms iziešanas uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, jo mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, lai jūsu apmierinātību.

Tagi: džinsa bloķēt papēži, melna siksna bloķēt papēži, groži siksna papēži, goth siksna papēži, stiept zābaki bloķēt papēži, ziedu siksna bloķēt papēži, strappy bloķēt papēži mežģīnes, xl bloķēt papēži, pīts siksna bloķēt papēži, bruto siksna papēži

Rotājumi Sprādzes
Atpakaļ Skaitītājs Tips Papēža Vāciņu
Oderes Materiāls PU
Godu Ikdienas
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Zole Materiāls Gumijas
Stils Modes
Zolīte Materiāls PU
Modeļa Numurs YMB107
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Modelis Tips Cietie
process Līmi
Modes Elements Platformas
Sānu Priekša Tips Atvērt
Vienuma Tips Sandales
Zīmola Nosaukums Crape vaira
Papēža Tips Kvadrātveida papēdi
Papēža Augstums Augsta (3" un uz augšu)
Ar Platformu
Dzimums SIEVIETES
Sandales Tips Potītes Siksna
Slēgšanas Tips Siksnas Sprādzes
Ādas Stils Mīksta Āda
Virsas Materiāls Kokvilnas Audums
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Platformas Augstums 0-3cm

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti