1 iestatiet Bezvadu WIFI smart monitor kamera Mājas Drošības Kameru bezvadu Novērošanas Kameru, Inteliģento monitors

w88317

€8.56

-7

€15.56

-44 %

Jauns produkts

Funkcijas:

1. Ļoti mazs un diskrēts: diametrs kamera ir 3,5 cm, tāpēc to var novietot jebkur.Tas ir ļoti piemērots kā novērošanas kamera birojos, mājas, automašīnas, utt.

2. Nakts vīzija: integrēts infrasarkano gaismu!Lielisku ierakstu spēju nepietiekama apgaismojuma apstākļos. 5 metrus naktī.

3. Kustības detektoru: Kad kustība ir konstatēts, kamera nosūtīs pašpiegādes paziņojumu un uzņemto fotoattēlu uz mobilo telefonu.

4. 180° skata leņķis: Pateicoties jaunu objektīvu tehnoloģiju, šī kamera ļauj jums apskatīt vidē pie 180 grādu skata leņķi.Nekas nevar aizbēgt jums!

5. Ilgs akumulatora darbības laiks: iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators.To var izmantot arī uzlādes laikā.Jūs nodrošinātu, ka jūs varat redzēt savu ģimeni un lietas jebkurā laikā, veicot ainavu reālajā laikā.

Apraksts:

1.Aizsargātu jūsu mājās!BEZVADU WIFI brīdina nekavējoties, ja ielaušanās

2.Viegli lietot,Pievienojiet fotokameru ar tālruni, izmantojot lejupielādi, programmu bez maksas.Kamera ir gatava lietošanai!

Specifikācijas:

Krāsa:melna

Tipa:ES,ASV,LIELBRITĀNIJĀ,AU(nav obligāts)

Modelis:bezvadu

Paketē Iekļauts:

1 komplekts * Smart kameras monitors

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: kameras mini wifi, mini spycam wifi, kamera surveil, spiegu kamera, wifi spy, dericam, cam kameru mājās, ios novērošanas kamera, tuya smart wifi kamera, hikvision slēptā kamera, ultra mini cam

Dzimums VĪRIEŠI
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts 720P (HD)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Zīmola Nosaukums iSteady
Sertifikācija NAV

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti