Sieviešu Kurpes Dzīvoklis Vecās Pekinas Ērti, neslīdoša Gumijas Zole Gumijas Deju pusmūža Sieviete Māte Ikdienas Apavi

w87841

€5.71

Jauns produkts

Piezīmes:

1. Lūdzu, ļauj 1-2CM atšķirība, jo manuāla mērīšana.(Ja neesat pārliecināts par izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājuma.)

2. Īstās krāsas var nedaudz atšķirties no attēlos, jo datora ekrāna rezolūcijas, spilgtums, kontrastu utt.Ceru, ka izpratne.Ir jauka iepirkšanās diena!

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Parasti,mēs nosūtīt vienumus, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas,broderage nodevas,nodokļus,un es ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas .

Kuģniecības izmaksas neietver importu es,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Vai ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.

2. Ir produkts, tāpat kā fotogrāfijas?

Jā, visas bildes ir īstas.Mēs ņēmām šos fotoattēlus ar sevi.

3. Kuru izmēru var fit me?

Mēs iesakām apskatīt mūsu izmērs ierosinājumu, diagrammu zemāk, un mūsu produktu lieluma diagrammu, ja jums ir normāla attēls.ja jums ir īpašas attēls, lūdzu, sazinieties ar mums ( pastāstiet mums savu augumu un svaru, krūtis, viduklis, gūžas locītavas lieluma ).

4. Es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie ir atgriezušies.pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Tagi: ziemas pekinas apavi, dzīvokļi kurpes sieviešu audekls drukāt, Kurpju Zoles, pekinas audekla kurpes, meitenes pekinā apavi, bērnu booty, sieviešu balerīna dzīvoklis apavi, dzīvoklis audekla kurpes sieviešu ziedu, dzīvoklis kurpes sieviete gleznas marija, zaļā balerīna dzīvoklis apavi

Modelis Tips ĢEOMETRISKAS
Modeļa Numurs ytfs-fla001
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Pirksta Formu Apaļu Purngalu
Virsas Materiāls Audekls
Godu Ikdienas
Zole Materiāls Gumijas
Dzīvokļi Tips Pamata
Oderes Materiāls Sintētisko
Zolīte Materiāls Microfiber
Sezona Vasaras
Zīmola Nosaukums LEOSOXS
Modes Elements Sekla
Slēgšanas Tips Slip-On

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti