SMATRUL 16A 10A MINI Tuya WiFi Slēdzis Led Gaismas Smart Dzīves Push Modulis Nodrošina 2 Veidu APP Balss Releja Slēdzis Google Home Alexa

w87196

€7.11

-7.71

€14.82

-52 %

Jauns produkts

PIEZĪME

Šo saiti pārdod tikai WIFI MINI Kontrolieri, kas nevar būt pārī ar slēdžiem.

galvenā iezīme

1. Smart, kompakts, mini ķermeņa, viegli izvietot, 40 * 40 * 21 mm 2.10 strāvu, kas piemērota vairumam sadzīves iekārtas 3. Atbalsta divvirzienu kontroles Šī smart DIY slēdzi var izmantot, lai savu veco 2-way kontroles sienas slēdzi.Pēc atcelšanas uzstādīšanas, jūs joprojām varat manuāli kontrolēt veco slēdzi. 4. Balss kontrole: pilnībā saderīgi ar Amazon, Alexa un Google Home / Tmall Genie. 5. Laika funkciju un personīgās kontroles vai grupu kontrolei var iestatīt 6.3 Restart valsts 1. Izslēdziet gaismu, ieslēdziet gaismu, un pēc tam darbojas, pirms atmiņas 2. Nav jāuztraucas par statusu gaismu, kad jūs iet 7. Liesmu slāpējošiem materiāliem ir drošāk lietot 8. Iegādājoties produktu, lūdzu, skatīties video, lai jūs varētu to labāk saprastu. 9. Uzticamu pēc-pārdošanas servisa komanda var atrisināt šo problēmu.Lūdzu būt pārliecināti, lai veikals. 10. Izņemot svētkiem, pasūtījumi tiks izsūtīti ar 1-3 darba dienas.

MINI ĶERMEŅA

Mūsu izmērs ir mazāks un ērtāk

Viegli uzstādīt

Mēs varam nodot to tieši slēdzi, apakšā kaste.Tāpēc jums nav, lai kāpt pa kāpnēm, lai instalētu kontrolieris

Atbalsta 2 veidu kontroles

1. Kontrolieris ir tikai saistīti ar līnijas N un L, kas nav savienota ar slēdzi 2.Šī smart DIY slēdzi var izmantot, lai savu veco 2 veidu kontroles maiņa.Jo īpaši, jūs joprojām ir pieejama, lai kontrolētu veco pārslēgt manuāli pēc tam, kad isntalled to.

balss vadība

Tā ir pilnībā saderīga ar Amazon, Alexa un Google Home/Tmall Genie.

Laika Funkcija

Uzstādīt laiku, lai ieslēgtu gaismu.Iestatīt laika, lai pagatavotu rīsu...

grupas vadību

individuālo Kontroli vai kontroles grupa

Ģimenes Sadales Kontroles Jautri

galvenais konts ir ekskluzīvas atļaujas,ar vienu klikšķi, lai dalītos atļaujas ar visu ģimeni.ļaujiet ģimenes izbaudīt jautrību smart dzīvi!

3 Veidu Restart Valsts

1.Izslēdziet apgaismojumu, ieslēgt gaismas, un darbojas, pirms 2 atmiņas.Nav jāuztraucas par statusu gaismu, kad iet,

Padara Ierīces Gudrāki

10.A pašreizējo, piemērots visvairāk iekārtas mājās

Antipirēns materiāls

Drošākai lietošanai

Trīs veidi, kā pāris signāli

1.Ilgtermi nospiediet rokasgrāmata apakšā, lai 5s 2.Atvērt un aizvērt šūpuļzirgs slēdzis sešas reizes (ja savienot), 3.turm ieslēgšana un izslēgšana jauda sešas reizes, līdz Svilpe padarīt"DI-DI-DI" skaņas vai gaismas diode, kas mirgo.

1.Kāpēc ir ierīce, kas nestabils uz app?

1. Katrs maršrutētājs, kam ir savienojums ierobežots, bet vairāk un vairāk smart ierīces, kas strādā par ģimenes 2. Daudz ģimenes joprojām izmanto ļoti vecu versiju routerseven vairāk nekā 3years atpakaļ versija.Lai gūtu lielisku pieredzi, ieteikums ir : 1. atkārtoti uzstādīt maršrutētāju savienojumu ierobežots 2. mainīt jaunu update versiju maršrutētāju 3. lūdzu, ņemiet vērā tās pāriet strādāt tikai 2.4 G wi-fi tīklu, kas nav 5G.

2. Kāpēc programma nevar atrast ierīci pārī statusu?

Tas ir tāpēc, ka jūsu tālruņa kešatmiņā.Lūdzu, WLAN jūsu tālruni, un tad atveriet to pēc pāris minūtēm.Tajā pašā laikā,lūdzu, izslēdziet ierīci, ja varat, tad varu mēģināt vēlreiz.

ņemiet vērā,:

1. profesionāls elektriķis vajadzētu lietot šo produktu.Kad ieslēgt, neaiztieciet antenu.Instalējiet šo produktu, neatverot seguma 2. Nelietojiet ar varu.Izslēdziet strāvas padeves un darbojas ar to.Ja tests ir apstiprināts kā pareizs, to izmantot saskaņā ar norādījumiem profesionāls elektriķis. 3. Izmantojot bezvadu elektronisko produktiem, jāievēro piesardzība, lai izvairītos no metāla maskas, lielas elektroniskās ierīces, elektromagnētiskie lauki, utt., kas ir spēcīgu iejaukšanos avotiem, lai izvairītos no tālvadības pults un īsā saņem attāluma vai strādāt, kā parasti. 4. Neizmantojiet šo elektronisko produktu nenormāli.Lietota samazinās produkta veiktspēju un ilgmūžību.Smagos gadījumos, bojājumu produkts būs arī rada drošības apdraudējumu.

Tagi: mājas, ieslēdziet wifi, pielāgot wifi, lampas led, sonoff slēdzis, durvju tuya smart, elektriskais slēdzis ar taimeri, homekit slēdzis, lampas xiaomi, programmētājs alexa

Modeļa Numurs SS8839
Atbalsts APP Tuya vai Smart Dzīve
Slēdža Tips APP kontroles
Zīmola Nosaukums SMATRUL
Sertifikācija ROHS
Garantijas laiks 1 Gads
Atbalsta Sistēma Gan Android, IOS
Iezīme 2 Atpakaļskaitīšanas
Kontrolieris Izmēra 42*42*20mm
Funkcija 3 3 Veidu Restart Valsts
Kontrolieris WIFI Standarts IEEE 802.11 b/g/n
Ir Smart Ierīces
Līdzeklis 1 Laiks
Kontrolieris Darbības Spriegums AC 100V-240V 110V 60HZ 220V/50HZ
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pašreizējo 16.A
Materiāls Plastmasas
Vienuma Tips Slēdži
Balss vadība Google Mājas Amazon Alexa ECHO
Funkcijas Mini
Kontrolieris darba frekvence 2.4 Ghz wifi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti