ALVER 70g Zobu Balināšanas Pulveris Dabas Aktivizēts Citrona Zobu Balināšanas Zobu Pulveris, Zobu pasta svaiga elpa 2U1204

w86832

€5.04

Jauns produkts

ALVER 70g Zobu Balināšanas Pulveris Dabas Aktivizēts Citrona Zobu Balināšanas Zobu Pulveris, Zobu pasta svaiga elpa

Apraksts:

Tīra Aktivizēts Citronu Pulveris

Neto svars: 70g Smaržas: Citrons

Augstākās Kvalitātes Pārtikas Klases

Sastāvdaļas: Tīrs Aktivizēts Citronu Pulveris.Nekas cits.

IZMANTO

Satur Balināšanas Sastāvdaļas: Tas varētu noņemt traipus rezultātā no smēķēšanas un tējas dzeršanu efektīvāk, un padarīt jūsu zobu balto un spīdums.

Unikālo Aktīvā Formula:formula, var balināt zobus, dziļumu, novērš zobu traipu veidošanos no jauna,un uzturēt balināšanas efektu uz ilgu laiku.

Double-Efektīvas Aizsardzības Formulu:, Bet balināšanas zobi,formula varētu novērst jaunu krāsu pigmentu no pieslēguma uz jūsu zobiem, tā kā, lai nodrošinātu, ka jūsu veselīgu un pārliecināti smaids.

Cool Garša:lieliska ledus un atdzesē garšu varētu novērst ozostomia, novērš zobu aplikumu, un nodrošināt jūs ar svaigu garšu.

Funkcija Zobu Pulveris:

Balināt pilnīgi un dabiski.

Jo īpaši cilvēkiem, kuri ar melniem zobiem un dzelteno zobu, ko izraisa smēķēšana, tējas, alkohola, kafijas un vīnu, Noņemt zobakmeni un savdabīga smarža, Atstājot savu muti tīru un svaigu.

Saglabāt jūsu smaganas veselīgākas.Ilgtermiņa izmantot šo produktu, ir palīdzēt, lai saglabātu periodonta problēmas attālumā.

Pretiekaisuma īpašības padara to lieliski izmantot uz dažādu kukaiņu kodumiem un kosmētikas maskas.Šajā ziepes un tīrīšanas līdzekļi, tas tiek izmantots, lai izvilkt piemaisījumus no ādas un samazināt pinnes.Kā zobu whitener tas uzsūc piemaisījumu un whitens zobus, kad

to izmanto regulāri.

Pakete Ietver:

1 X Aktivizēts Citronu Pulveris

Tagi: Bambusa Kokogles Pulveri, klemme caurules, oglekļa kokosriekstu, kokosriekstu pulveris zobi, t33, kokosriekstu ūdens, oglekļa pulveris, kokosriekstu pulveris, aktīvo ogli, kokosriekstu, zobu pulveri

Vienuma Tips Zobu Balināšana
Smarža CITRONU
Modeļa Numurs Zobu Balināšanas Pulveris
Preci Zobu Balināšanas pulveris citrons
Izmērs Small
Zīmola Nosaukums TENSKE
Sastāvdaļas Pulveris
NETO MASAS 70g
Veids Zobu Balināšanas Pulveris
Item2 Zobu Balināšanas pulveris 70g
Item1 Citrona zobu pulveris

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti