Mini PCIE, Lai PCIE WiFi Karte, AC Bezvadu Tīkla Kartes un Adapteri PC Desktop BCM94352 7260AC AR5B22

w86828

€3.73

-5.6

€9.33

-60 %

Jauns produkts

Mini PCIE, Lai PCIE WiFi Karte, AC Bezvadu Tīkla Kartes un Adapteri PC Desktop BCM94352 7260AC AR5B22

Funkcijas: 1. PCIE(puse no lieluma mini PCIE) bezvadu karti uz PCI-e 1X 4X 8X 16X adapteri( lūdzu, instalējiet draiveri WiFi karti, kas tiks instalēts iekšā, tas pārveidotājs, pirms to izmanto,šis pārveidotājs nav ir vadītājam, jo vadītāja ir atkarīgs, kādā WiFi kartes tiks uzstādītas un WiFi nav, nav iekļauts iekšā šajā paketē.)

2. Ar zema profila kronšteins + 2 x noņemams izkliedētā 6DBi Antena.

3. Tas ir tikai adapteri, lai savienotu mini PCIE bezvadu Karte uz pcie slots uz DATORU mātesplati.Tas nepieciešams, mini PCIE bezvadu karti, lai iet kopā ar to, un šī pakotne nav tostarp puse lielums WiFi karti.

4. Saderīgs ar: 7260, 6230, 6300, 6235, brodcom 4322, Realtek, Atheros mini pcie karte, utt.

5.BT kabeli, tostarp šajā paketē.Ja WiFi karti, kurā instalēts iekšā šis pārveidotājs ir Bluetooth funkcija, un tas atbalstīs savienojumi, izmantojot Bluetooth austiņas, Bluetooth, stereo, Bluetooth klaviatūru, bezvadu tehnoloģijas Bluetooth peli un citiem par vairāk ērtības un prasībām.Efektīva WiFi emisijas ievietojiet to datora, lai izveidotu bezvadu WiFi signāli.Mobilajiem telefoniem, klēpjdatoriem, planšetdatoriem, Datoriem, ir iespēja pieslēgt.

Iepakojuma Saraksts:

1 x Mini PCIE, lai PCIE Pārveidotāja Adapteris

1 x Zema Profila Kronšteins

1 x Skrūvju skrūvētāja

4 x Skrūves

2 x 6DB Antena

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: mini-pc logā 10, pci e sadalītājs, 7260hmw, ax200, kabelis monitora pc, sd pci e, mini pcie, mini pci e, mini pcie wifi, 7260 intel

Modeļa Numurs Mini PCIE, lai PCIE WiFi Karti
Produkti Statusu Sastāvs
Veids Kabeļa Adapteris
Iepakojums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti