Jaunas Plastmasas Sniega Ragavas Vieglas Kamanas Izturīga Sniega Sporta Slīdni Bērnu Āra Slēpes Ziemas Slēpošanas Valdes Sabiezēt Snovborda

w86792

€14.43

-3.39

€17.82

-19 %

Jauns produkts

Apraksts:

Vai jūs meklējat lielisks veids, kā būt aktīvāki atkal un pavadīt vairāk laika ārā ar draugiem?Sniega ragavas ir lielisks veids, lai palīdzētu jums stiprināt kāju muskuļus un attīsta smalko motoriku.Mūsu jaunā sniega ragavas ir jautri spēlēt.Perfekta dāvana jebkura dāvana, kas dod godu, un ir pārliecināts, ka patika.

Funkcijas:

1. Šīs kamanas ragavas ir izgatavotas no augstas kvalitātes, izturīga ilgtermiņa lietošanai.

2. Šo ministru bieza sniega ragavas ir viegla, izturīga un viegli veikt kopā.to var labi strādāt gan pieaugušajiem, gan bērniem.

3. Jūs varat justies brīvi, lai izmantotu šo slīdni, lai slīdētu pa sniegu, zāli, un smilti.

4. Izmantojot humanizēts dizains, neslīdoša, drošs rokturis, viegli kontrolēt.

5. Ja jūsu bērniem patīk slēpot, tad šis sniega ragavas ir lieliska dāvana.

Specifikācijas:

Materiāls: plastmasa

Izmērs: aptuveni 65.00x40.00x13.00cm/ 25.59x15.75x5.12inch

Iepakojuma Saraksts:

1 x Slēpošanas Valde

Piezīme:

Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur būs dažas pielaides produkta, lūdzu, saprast.

Biežāk UZDOTIE jautājumi: 1.Jūs varat veikt Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības Pasūtījumu?Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Un parasti mums nebūs atstāt visu informāciju par mums uz zemes gabali. 2. Kā iegūt izsekošanas informāciju?

Izsekošanas informācija būs pieejama 5-10 dienas pēc tam, kad tika izvesti.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir problēmas sekošanas informāciju. 3.ko darīt, ja jūs saņemsiet bojātu produktu, vai jums nav saņemt produkta aizsardzību laiku?

Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jūs saņemat vai jums nesaņem to , lūdzu, sazinieties ar mums, tiklīdz tu to saņem, pirms jūs atvērt strīdu.Mēs sniegsim labāko risinājumu.Kuģniecības un iepakojums: Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.Vēlreiz un kompensācijas: Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt

nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Tagi: 3d printeri slīdni, slēpošanas, sniega ragavas, koka ragavas, sieviešu sniega dēlis, skate sniega, kamanas, sporta slaidu, neliela sniega ragavas, automašīnas sniega

Modeļa Numurs Plastmasas Sniega Ragavas Izturīgs, Viegls Sporta Sniega Slīdni
Valdes Kategorijas Flat-Plate
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gadījumā Cilvēki Bērnu
Izmērs 65cm x 40cm x 13cm
Model2 Smilšu Slīdni Sniega Kamaniņu Sportā
Kontaktdakšas Tips ASV Plug
Model1 snovbords apģērbs longboard
Veids Citi
Nosaukums snovbords pad
Par snovbords iekārtas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti