OkeyTech NB11 KD Tālvadības Atslēga 3 Pogu NB Sērijas Universālu Multi-funkcionālo par Keydiy KD900 URG200 KD200 Galvenais Programmētājs

w86737

€10.94

-0.12

€11.06

-1 %

Jauns produkts

Apraksts:

1.Plastmasas daļas ir samontētas, bez spraugām, kas ir saistīts ar split līniju un izskatās ļoti ideāli.

2.Vāciņš ir izgatavots no ABS materiāla, virsma ar augsta cietība, laba ķīmiskā izturība, siltuma un korozijas izturība un triecienizturība.

3.Nav nekādu flash burr uz vāka virsma ir ļoti plakana un jauki.4.Galvenais asmens ir izgatavots no vara un apstrādā ar vakuuma siltumu.Tā kļūst elastīgāka un viegli, lai samazinātu.

Svarīga piezīme:(5 Funkcijas Vienā Taustiņu) NB-ATT-36 ir Peugeot un Citroen un veco Honda(režīms-līdz 2013. gadam) un dažas citas markas automašīnas(noklusējuma taustiņi ir NB-36 modeļiem) NB-ATT-46 ir par Touareg, par "Bentley" un lielākā daļa "Renault", par Fiat un nāk citi taustiņi ar PCF7946 Mikroshēmas.NB-ATT-Par Chrysler ir par Chrysler, Dodge, Jeep automašīnas atslēgas, NB-ETT-G-M ir par jaunu, lai Buick, par Chevrolet, par opel automašīnām NB-XTT-Honda ir par 2014. un 2015. gadu jaunas Honda automašīnas atslēgas, 1 gab., KD Tālvadības Atslēga

1.- Viena gada garantija.

2.- Ja prece ir bojāta, to saņemot, jums var pieprasīt, lai apmainītos ar jaunu ietvaros 7days no iesnieguma saņemšanas (Pircējs būtu jāatdod visa oriģinālā un nebojātā posteņiem saskaņā ar re-tirgus stāvoklis).

3.- Mēs piegādājam bez remonta pakalpojumu viena gada laikā no pirkuma.Par pirmo mēnesi, mums būs jāmaksā viens veids, kuģniecības izmaksas( no mums ar savu atrašanās vietu); Pēc 1 mēneša iegādes, pircējam ir jāmaksā divi veidi, kā kuģniecības izmaksas.

4.- Kad mēs saņemt atpakaļ nosūtītās preces, mēs nosūtīsim aizstāj tiem atpakaļ asap.

5.- Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāts vai saskaņā ar ano normālas ekspluatācijas rezultātā, nepareiza izmantošana vai nepareiza uzstādīšana uz daļām.

1.- Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Thanks daudz par jūsu laiku.

2.- Mēs atstāt to pašu atsauksmes, lai jūs pēc jūsu pozitīvas atsauksmes.

3.- Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Tagi: atslēgas keydiy, kontroles kd, kd900, atslēgas diy kd x2, keydiy atslēgas, ds atslēga, keydiy nb, kd, kd nb, KEYDIY

Zīmola Nosaukums OkeyTech
Sērija NB Sērija
R/C Funkcija Ar
Citas Detaļas Numurs NB11
Poga 3 Pogu
Fit par KD900 URG200 KD200 Galvenais Programmētājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nosaukums NB11 KD Tālvadības Atslēga
Ražotāja Daļas Numurs NB11
Materiāla Tips NB11
Pielāgošana
Iekļaut Gabals 5
Valstī/Reģionā Automašīnu Ražošana Ķīna
Tipa Nosaukums NB11
Mezgls, Detaļas Numurs NB11 KD Tālvadības Atslēga
Piegāde Bezmaksas Piegāde
numble KD-005A-PE

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti